Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
DHQvbc-XcAANoHB.jpg

El freni mi arıyoruz ? Rodri iyidi hem adamı parlatıp değerlendirirdik, şimdi Arda topu alacak sol bekin bindirmesini bekleyip içeri doğru yönlenince 30 sn geçmiş tüm defans oturmuş oyuncular statik kalmış tempoyu öldürmüş olacak , gelme lütfen gelme Arda, Asamoah gelsin başka kimse gelmesin razıyım.

Son düzenleme:
Mehmet Ayan: "Arda Turan 5 M€ karşılığında 1 yıllığına Galatasaray'da. 2 M€'luk kısmı bir inşaat şirketi ödeyecek."
öyle bişey varsa iyi olur fazla yük olmaz maliyet olarak.makul bi de opsiyon koyarlarsa tamamdır. ben de başta olumsuz bakıyordum ardaya havayı bozar diye ama şuan sol tarafa ardadan iyi oyuncu bulamayız o bölgede transfere ihtiyaç var

Bu herif geldi diye Selçuk kendisinde güç bulacaktır. Buna prim vermeyelim Selçuk'un sahada olduğu her dakika tepkimizi koyalım.
Selcukla arasi bozuk takilmayin.is yapar ,ayrica arada takimi rolantiye alacak hakemleri.baskiya alacak adam.lazim ,bunu senol gunes.iyi yapiyor bizde kimse yok ama kiralik gelmeli en.kotu seneye gider ki ben kastirip kalmak.isteyecegini tahmin ediyorum,kesinlikle sozlesmeye.medya sarti eklenmeli yanliz

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transferin detaylari ilk mesaja eklenmistir.

Cok hayvani bir takim yaratildi, simdi oyunu yavaslatan kendini takimin abisi gorecek her topu kendine isteyecek hiyarin biri gelecek. Medyada surekli gundemde olacak gs yipranacak. Takimda cetelesecek, selcuk hakan balta affedildi falan derken yine donecegiz o eski kotu gunlere.

Hiç istemiyorum. En önemlisi medya ve takım içi çete olayları.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

NTV'de girdi haberi.

Arda'yı istemeyen kafayı anlamıyorum. Solda Tolga mı oynasın? Egon Galatasaray menfaatinden önemli mi? Takımı net bir şekilde şampiyonluk adayı değil favorisi yapar bu transfer.

Cok hayvani bir takim yaratildi, simdi oyunu yavaslatan kendini takimin abisi gorecek her topu kendine isteyecek hiyarin biri gelecek. Medyada surekli gundemde olacak gs yipranacak. Takimda cetelesecek, selcuk hakan balta affedildi falan derken yine donecegiz o eski kotu gunlere.

arda ileride top tutan ve nokta paslar atabilen bir oyuncu, kanat oyuncusuna oranla mücadele gücü yüksek, aksi halde a.madrid de oynayamazdı zaten.

zarar falan vermez. içede kateder, sık sık cezasahası cevresinde gezinir.

Rıdvan ve acun dan öğreneceğiz artık takım içinde olan olayları tabi sadece biz Tüm Türkiye öğrenecek tek kelime ile rezalet.

Ya illa bi salaklik yapacaklar. Rahat batiyor cünkü.

Geri
Üst Alt