- 16 Haziran 2010
- 203.615
- 155.620
- 6.838
Kendisine diyorlar ama emin degilim.yıllık 5m euro mu yoksa barca ya ödenecek para mı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisine diyorlar ama emin degilim.yıllık 5m euro mu yoksa barca ya ödenecek para mı.
öyle bişey varsa iyi olur fazla yük olmaz maliyet olarak.makul bi de opsiyon koyarlarsa tamamdır. ben de başta olumsuz bakıyordum ardaya havayı bozar diye ama şuan sol tarafa ardadan iyi oyuncu bulamayız o bölgede transfere ihtiyaç varMehmet Ayan: "Arda Turan 5 M€ karşılığında 1 yıllığına Galatasaray'da. 2 M€'luk kısmı bir inşaat şirketi ödeyecek."
Selcukla arasi bozuk takilmayin.is yapar ,ayrica arada takimi rolantiye alacak hakemleri.baskiya alacak adam.lazim ,bunu senol gunes.iyi yapiyor bizde kimse yok ama kiralik gelmeli en.kotu seneye gider ki ben kastirip kalmak.isteyecegini tahmin ediyorum,kesinlikle sozlesmeye.medya sarti eklenmeli yanlizBu herif geldi diye Selçuk kendisinde güç bulacaktır. Buna prim vermeyelim Selçuk'un sahada olduğu her dakika tepkimizi koyalım.
FotomaçOnaylanmış hesap @fotomac 4sn.Kendisine diyorlar ama emin degilim.
Cok hayvani bir takim yaratildi, simdi oyunu yavaslatan kendini takimin abisi gorecek her topu kendine isteyecek hiyarin biri gelecek. Medyada surekli gundemde olacak gs yipranacak. Takimda cetelesecek, selcuk hakan balta affedildi falan derken yine donecegiz o eski kotu gunlere.