Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Arda'nın desteğe ihtiyacı var biryere ait olduğunu hissetmesi lazım şuan tek ihtiyacı o. Taraftar gereken desteği verirse oda taraftarları mahcup etmez diye düşünüyorum

66 numaralı formayı giyecek. baya bi çaba sarf edecek güzel oynayacak.sonra taraftarın dibi düşecek.
bonservisi alınır alınmaz yatış mode on mişyın completed yapıp kapağı atacak bize #rezzz

Dursun baskan olarak ilk kez doğru birşey yaptı dün, 24 saat bile sürmeden yine sıçtı Arda bu takımın icine edecektir

Bu adamla ilgili olumlu tek sey kisa sure once 44 milyon euro odenerek alinmaya deger gorulmus olmasidir

Arda'nın egosu onu da isteyebilirdi hiç şaşırmam.Yani şimdiki Arda'yı görmeyeceğiz gibi geliyor bana eğer gelirse

Sacma sapan gereksiz seylerle ugrasmayip sadece futbola odaklanacaksa gelsin ama yok yine takim icinde huzursuzluk yaratip futbol disinda her naneye burnunu sokacaksa yallah baska kapiya.

Bence Arda bu takimin icine eder.

Feghouli, Belhanda, Arda, Gomis arasında oluşacak korkunç bir uyum beni ürpertiyor.

Arda'nın en büyük katkısı Gomis'in etrafında seke topları takır takır gol yapması olacaktır.Hem içe kat ededip asist yapan hem de ikinci bir forvet gibi altıpastaki pozisyonları gole çeviren bir profile sahip.Bu özelliğini İspanya'da çok geliştirdi.

Ah bu nasıl kaçar dediğimiz pozisyonları tikleyip gol yapacak adam Arda.Kale arkasında bir anda bitip plaseyle ağlara topu yollayacak adam.Kafa golü de atacaktır.

yeteneğine ve kalitesine kimse bir şey demez zaten

sıkıntı, burada ki tavırları , takım içinde alacağı tutum ve yönetimin ona vereceği nişan olacak.

inşallah gaza gelip saçmalamazlar

ssenaryo : Gelecek sezon Terim gelcek, Arda barcaya geri donecek

Sacma sapan gereksiz seylerle ugrasmayip sadece futbola odaklanacaksa gelsin ama yok yine takim icinde huzursuzluk yaratip futbol disinda her naneye burnunu sokacaksa yallah baska kapiya.

Bence Arda bu takimin icine eder.

Kesinlikle katılıyorum.#10 Arda eder,#66 Arda bu takımın gücüne güç katar.Herhalde bizim buradan gördüğümüzü Arda ve Cenk Ergün falan görüyordur.Bambaşka bir Arda izleyebiliriz.

Ahmet Bulut: ''Arda Turan için Galatasaray ile anlaşmadık.'' (A Spor)

Hoaydaaaaaaaaaaaa

1 sene kiralıksa iyi. Kafamıza takacağımız bir sıkıntı çıkmaz.

#10 Arda #66 Arda diye bir ayrım yok bu adam 66 giydiği karakterden bozusarak süper egolu hata yapan bunları kabul etmeyen kendine asik bir tipe dönüştü. Gelen Arda da bu 20 yasindaki cocuk degil 30 yaşında gazeteci bogazlamis biri

Geri
Üst Alt