Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
34 ünde dönüp 1 sene oynayıp bıraksın mümkünse galatasaraya en az zararı bu şekilde olur. ayrıca tugay döndümü niye dönecekmiş illa.
eski arda dediğin şey çok uzaklarda kaldı haya kurma boşuna.

Tugay ile Arda bir degil. Arda kendisi de dönmeyi istiyor cünkü... Ve her daim kulüpte, ardayi getirmek icin cabalayan insanlar olacak.

Puki barca maclarini izledigsen eger gecen sene, kafasini odakladigi vakit, cok da uzak olmadigini görürsün. Firtina gibi basladi gecen sezona Barca´da, ama cok iyi oynadigi pozisyonda 220 Milyona gitmis Neymar var. Oynamyinca, yeniden rotasyon olunca, sakatlik ve milli takimdaki sorunlar derken, ipin ucunu kaybetti.

Bu takimda sonucta Barcelona be kardesim.

Şu adamın gelmesini istemiyorum. Taraftar istemiyor çoğunlukla. İsteyenlere şaşıyorum açıkçası. Arda huzur bozacak bir tip. Selçuk kankasıyla takımın altını oyar bu herif. Hiç gerek yok.

Tugay ile Arda bir degil. Arda kendisi de dönmeyi istiyor cünkü... Ve her daim kulüpte, ardayi getirmek icin cabalayan insanlar olacak.

Puki barca maclarini izledigsen eger gecen sene, kafasini odakladigi vakit, cok da uzak olmadigini görürsün. Firtina gibi basladi gecen sezona Barca´da, ama cok iyi oynadigi pozisyonda 220 Milyona gitmis Neymar var. Oynamyinca, yeniden rotasyon olunca, sakatlik ve milli takimdaki sorunlar derken, ipin ucunu kaybetti.

Bu takimda sonucta Barcelona be kardesim.

play station oynamıyoruz birader yok öyle koy oynar filan. sezon başı dersen bende sana euro 2016 derim. rotasyonu beğenmiyor diye orasını burasını dağıtmak zihniyetine sahip bir adamı istemiyorum.

• DHSCJbuXUAAtiL_.jpg:large

Moderatör tarafında düzenlendi:
play station oynamıyoruz birader yok öyle koy oynar filan. sezon başı dersen bende sana euro 2016 derim. rotasyonu beğenmiyor diye orasını burasını dağıtmak zihniyetine sahip bir adamı istemiyorum.

Sadece bir taraftan bakiyorsun puki. Diger yönünü görmüyorsun olayin. 50/50 bir Transfer Arda, ya efsane yapar, ya kestane olur. Bu riske girilir mi tartisilir. Ama ben ne gelirse cok sevinirim, ne gelmezse cok üzülürüm.

Kestane olur diyorum, cünkü tudorun takimini dagitmaya gücü yetmez. Bana kalirsa geldigi vakit, adapte etmek zorunda kalacak kendini.

vallah sanki bize gelmiyor'da öylesine gülüyor...

Cenk ergün yüksek ihtimal dedi. Ekstra birşey olmazsa geliyor işte.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

o degilde, en iyi duyumu Akaminko verdi bi anda :D

Smiley daki gözler "tatmin oldum" / "herşey güzel olacak tarzında."

H.O.

Barcelona'da 13 gol 7 asist ile oynayan 30 yaşında bir adam alıyoruz ama sevinemiyoruz.Olacak is değil

Selçuk defnedilecekse gelsin yoksa kalsın Caner, Arda, Selçuk, Burak vs bunlardan 2 tanesi bir araya gelince hemen tdnin basini yiyorlar

Geri
Üst Alt