- 19 Mart 2014
- 29.518
- 30.949
- 2.718
Vida'yı ne yapıp edip almamız gerekiyor. Dişlinin son iki parçası kaldı. Sol bek geldi diye varsayımda bulunur isek, Sol açık ve Sol stoper transferi de yapılırsa eksik parça 11 de kalmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak burda sana çok karşı değilim fakat Belhanda-Sneijder değişikliği ile de görmek isterdim takımı.Elli kere soyledik sneijder ile selcuk bu takimin orta sahasini bu hale getiriyor diye
ikisi bir gitti , yetenekli veya degil ama gelenler nasil yamyam gibi rakibi yiyor hemen anlasildi
birinin gitmesi yetmez ikisi birden gitmeli diye yirtindik 2 senedir
aynisi carole icin de gecerli ..
ayrica selcuk sanirim mac basi almamakla bile 2 senede 5 milyon TL tasarruf ettirecek klube
boyle anlasmayi yapani gozlerinden operim
Bak burda sana çok karşı değilim fakat Belhanda-Sneijder değişikliği ile de görmek isterdim takımı.
Hep ukte kalacak.
Alnitak Alnilam Mintaka
Sen ne biçim adamsın çözemedim, Sneijdere hakaret eden adam illa biri kalacaksa selçuk değil sneijder diyor.illa biri kalacaksa selcuk yerine sneijder tabi
fakat sneijderin gonderilme sebebi salt maddi olmadigi icin tudor a yalakalik yapmadigi icin katli vacip goruldu yonetimce
selcuk ise tam tersi ama tudor reis ona da tekmeyi yumusakca cakti insallah
ikisinin de gitmesi hayirliydi
selcuk gitmeyecekse de lanet olsun takimdan uzak dursun
Sen ne biçim adamsın çözemedim, Sneijdere hakaret eden adam illa biri kalacaksa selçuk değil sneijder diyor.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Birebir uyuyor vallah, tebrik ederim doktor gibi teşhis.oportünist diyorlar böyle davranan kişilere Kenan