Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Vida'yı ne yapıp edip almamız gerekiyor. Dişlinin son iki parçası kaldı. Sol bek geldi diye varsayımda bulunur isek, Sol açık ve Sol stoper transferi de yapılırsa eksik parça 11 de kalmaz.

Bonservissiz alınabiliyorsa hemen gelsin Eren-Gomis kalite olarak olmasada kalıp olarak aynı tip oyuncular bize hızlı farklı tipte bir forvet lazım bu sezon avrupada olmadığını düşünürsek yedek forvete 3-4 milyon para yatıracağımıza Welliton gayet rahat işimizi görür.

imkanı yok bu transferin. Daha yeni Medel alındı oraya. Atiba-Necip-Tolgay-Ozi-Medel-Talisca(gerekirse) var.

Bence boşuna ümitlenmeyin. Alırsa Trabzon alır ama onlar da istemiyor gözüküyor.

Ben Selçuk olsam; maaşımı en azından 3M'den 2M hadi olmadı 2.5M'ye düşürürüm. Bu sayede taraftarın gazını ve baskısını alırım. Bence en nefret eden adam bile maaşını düşürürse yumuşar. Maçlarda kendini çok daha rahat hisseder. Yaşı zaten 32 oldu. Yurtdışına gidemez. Eğer bizde futbolu bırakmak istiyorsa bunu yapmalı.

Elli kere soyledik sneijder ile selcuk bu takimin orta sahasini bu hale getiriyor diye

ikisi bir gitti , yetenekli veya degil ama gelenler nasil yamyam gibi rakibi yiyor hemen anlasildi

birinin gitmesi yetmez ikisi birden gitmeli diye yirtindik 2 senedir

aynisi carole icin de gecerli ..

ayrica selcuk sanirim mac basi almamakla bile 2 senede 5 milyon TL tasarruf ettirecek klube

boyle anlasmayi yapani gozlerinden operim
Bak burda sana çok karşı değilim fakat Belhanda-Sneijder değişikliği ile de görmek isterdim takımı.

Hep ukte kalacak.

Alnitak Alnilam Mintaka

Bak burda sana çok karşı değilim fakat Belhanda-Sneijder değişikliği ile de görmek isterdim takımı.

Hep ukte kalacak.

Alnitak Alnilam Mintaka

illa biri kalacaksa selcuk yerine sneijder tabi

fakat sneijderin gonderilme sebebi salt maddi olmadigi icin tudor a yalakalik yapmadigi icin katli vacip goruldu yonetimce

selcuk ise tam tersi ama tudor reis ona da tekmeyi yumusakca cakti insallah

ikisinin de gitmesi hayirliydi

selcuk gitmeyecekse de lanet olsun takimdan uzak dursun

Maicon-Vida bana göre biraz aynı tip oyuncu. Sert,Hava topunda iyi ama ağır oyuncular. Vida zaman zaman takımı yakabilen bir oyuncu. Bana göre çok da gerekli bir isim değil.

Bu sene Serdar-Ahmet-Koray üçlüsü bu ligi götürebilecek bir üçlü. Seneye parasal olarak iyi olursak daha elit seviye biri alınabilir.

illa biri kalacaksa selcuk yerine sneijder tabi

fakat sneijderin gonderilme sebebi salt maddi olmadigi icin tudor a yalakalik yapmadigi icin katli vacip goruldu yonetimce

selcuk ise tam tersi ama tudor reis ona da tekmeyi yumusakca cakti insallah

ikisinin de gitmesi hayirliydi

selcuk gitmeyecekse de lanet olsun takimdan uzak dursun
Sen ne biçim adamsın çözemedim, Sneijdere hakaret eden adam illa biri kalacaksa selçuk değil sneijder diyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Surekli Afrikali oyuncularin adi gecmesi de hem tuhaf hem de Afrika Kupasi nedeniyle sakincali.

beşiktaş alırsa yüzde yüz şampiyon olur. umarım alamaz . alırsa hiç bir maçı takip etmem. foruma da girmem.

Geri
Üst Alt