Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
yedek stoper için fesih bedelsiz az maaşlı kısa vadeli çözüm

tam olarak beceka nın stratejilerine uygun

kontejanı düsürecekler sanırım. bjk hakan-selcuk-volkan herkesle ilgilenmeye basladı. bence volkan ı kapmalıyız. arkasında asamoah oldugu sürece garry ile dönüsümlü süper ligi kevgir eder.

kayseri macına ek asamoah ve feguli takıma katılırsa akar gideriz.

tabi sırf bjk nin elinden kapmak ve derbi maclara daha güclü baslamak icin vida kapılmalı, anadolu maclarında serdar/ahmet falan idare ederse büyük maclarda vida cok iş görürdü.

Peşinden çok koşacağını sanmıyorum, çabuk yetişecektir. Hakanımız yaşlı ve ağır.

gecen gün şenol bizzat kendisi demisti yerli oyuncuda almalıyız yerli oyuncu sayımız az bunu dengelemeliyiz demisti

demekki bazı çöpleri gönderecekler

Oha hayir asla oyle bisey olamaz. En iyi defans oyuncumusu Besiktasa mi verecez. Hayir olamaz, hayiir.

Ne ntvspor ne de Beinsport bu haberi girmedi.

Ahmet Bulutun ağzından haber uydurmuş gibiler

Son Açıklamada Henüz Galatasaray ile anlaşmadık demişti menajer.

Hocadan kaynaklı mı yoksa yönetim kaynaklı mı bir sorun var bilmiyorum. Arda 2 Real maçında da rahat oynardı.

Muhtemelen istenmiyor ve piyasasını düşürmemek için ne teknik ekip ne de yönetimden olumsuz bir açıklama gelmiyor.

Arda Milli takıma da geri döndüğünü açıkladıktan sonra, kalır paramı alırım gibi bir düşünceye girmez.

15-20 arası bir rakama Barca oyuncuyu bırakır.
Arda'ya sövüyoruz filan tamam da Arda yerine oynattıkları adamlar da Arda'nın tek bacağı etmez.

Geri
Üst Alt