Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Bu barselona da harbi malmış valla. neymarı sat arda'yı tut...
Herif 40 yaşında dayı göbeği yaptı niye tutsun ki? İlk gittiği zaman da olsa tutarları verim de aldılar neymar in sakatlık döneminde ama şuan beklentilerin gerisinde belli ki.

GSCimbom Mobile App

Neymar 220 mılyon çok yuksek para..
Arda 25 mılyon demişler oda çok zor..(( uyanık keriz FB alır belki 25 Milyonu ya AY ya da AY ın pava babaları baron -patronlar FB ye hediye ederler sırf GS ya gıcıklık olsun diye ,ama Arda ben gitmem derse Barça alır b...... yı )).

Arda ya para vermek zorunda BARÇA biz nasıl istemedigimiz oyunculara karşı tavır alıyorsak onlarda alır.
Barça GS-FB rekabetini biliyor muhtemelen bonservisi 25 Mılyon koydular 40 verdiklerıne karşılık..

Aslında Arda barçada oynasa belkıde başarılıda olur ,sorun İspanyolların Türklere EGO su .
Aynısınıda Rüştuyede yapmışlardı Barçada,en iyi zamanda kaleye koymadılar ..

Ama esas kabahat bizim topçularda zira ,çok para veren büyük kulübe gidecegıne ,surekli oyunyacan küçük takıama gıtmeli.
Ardanın en büyük hatası A.Madrit te oynarken Barça yı red etmesi ilerde ben o takıma zor girebilirim ama A.Madritte her maç oynadı oyanardıda..

arda eplde herhangi bir takımda oynayamaz.Gerçekten atleticoda kalmalıydı o yıllarından eser yok üstüne birde mafya kesildi,

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Kwadwo Asamoah için Juventuscephesinden açıklama geldi.

Torino ekibinin genel menajeri Beppe Moratta, Asamoah'ın transferi için "Asamoah bizimle konuştu ve Galatasaray’a olası transfer olma durumundan bahsetti. Başka ilgilenen kulüpler de var ve 15 gün içinde net yanıtımızı vermeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer için hem kulüple hem de futbolcuyla görüştüklerini söylemiş, sportif direktör Cenk Ergün ise transferde sona geldiklerini açıklamıştı.

goalbien

Asamoah GS futbol takiminin bir parçasıdır

abv asamoah

Jason Denayer'in gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceği belirsizliğini koruyor... Galatasaray'ın eski futbolcusu Denayer, transferi konusunda açıklamalarda bulunurken sarı kırmızılı taraftarı heyecanlandıracak sözler kullandı.

Bonservisi Manchester City'de bulunan ve geçtiğimiz sezonu Sunderland'de kiralık olarak geçiren Belçikalı stoper, ''Transfer dönemi kapanmak üzere. Her gün gazetelerde diğer kulüplere gideceğim konuşuluyor. Transferim için birçok seçeneğim var ancak şimdilik net konuşmak istemiyorum. İlerleyen günlerde daha açık bir şekilde konuşacağım'' dedi.

''İSTEDİĞİM ŞEY, İSPANYA DEĞİL''
Denayer, geçtiğimiz günlerde de İngiliz ekibinin kendisini İspanya'daki kardeş kulüpleri olan Girona'ya zorla kiralık göndermek istediğini belirtirken, "City beni satmak istemiyor, kiralamak istiyor. Buna karşı değilim. Ancak Lyon benim için ideal bir yerdi. Lyon ile anlaştım, City veto etti ve Girona'ya gitmem yönünde bana baskı yaptı.Ne olacağını göreceğiz. Eğer bu durum değişmezse, Girona'ya gideceğim, ancak kalbimin istediği olmayacak. Girona La Liga'ya yeni yükselmiş, küçük bir şehir. Aradığım şey bu değil" ifadelerini kullandı.

Jason Denayer'in gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceği belirsizliğini koruyor... Galatasaray'ın eski futbolcusu Denayer, transferi konusunda açıklamalarda bulunurken sarı kırmızılı taraftarı heyecanlandıracak sözler kullandı.

Bonservisi Manchester City'de bulunan ve geçtiğimiz sezonu Sunderland'de kiralık olarak geçiren Belçikalı stoper, ''Transfer dönemi kapanmak üzere. Her gün gazetelerde diğer kulüplere gideceğim konuşuluyor. Transferim için birçok seçeneğim var ancak şimdilik net konuşmak istemiyorum. İlerleyen günlerde daha açık bir şekilde konuşacağım'' dedi.

babaspor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne çektiysek şu şikecilerden çektik. Şikecinin yerlisi de yabancısı da çekilmiyor.

neredeyse 1,5-2 gün oldu yahu haber cıkalı ....mutsuz olan oyuncular takımdan ayrılacak da dedi.gelecek.2 gün daha sabredin.önce garayı sonra spinazzolayı acıklayacaklar.

İstanbul 'a ayak bastığı anda şampiyonluk adayıyız.

İstanbul 'a ayak bastığı anda şampiyonluk adayıyız.
nası bukadar kesin konusabiliyorsunuz reis anlamıyorum. eleştiri değil cidden anlamıyorum. iyi bi kadron varsa bile başarı için her anlamda iyi yönetilmen şart yönetim yönetim değil ileride takımın haklarını yine koruyamayacağı ortada. tudor desen ne olacağı ne yapacağı halen belli değil.

Geri
Üst Alt