- 21 Ocak 2010
- 72.687
- 51.113
- 5.003
en son ortalama 32cm'di şimdi kaç oluyor bir hesap yapalım..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en son ortalama 32cm'di şimdi kaç oluyor bir hesap yapalım..
İlla ilustrasyonla mi gòsterelim?32 cm derken?
nası bukadar kesin konusabiliyorsunuz reis anlamıyorum. eleştiri değil cidden anlamıyorum. iyi bi kadron varsa bile başarı için her anlamda iyi yönetilmen şart yönetim yönetim değil ileride takımın haklarını yine koruyamayacağı ortada. tudor desen ne olacağı ne yapacağı halen belli değil.
nası bukadar kesin konusabiliyorsunuz reis anlamıyorum. eleştiri değil cidden anlamıyorum. iyi bi kadron varsa bile başarı için her anlamda iyi yönetilmen şart yönetim yönetim değil ileride takımın haklarını yine koruyamayacağı ortada. tudor desen ne olacağı ne yapacağı halen belli değil.
Kusura bakma reis.Favorisiyiz demedim başkan şampiyonluk adayıyız dedim.
8 Eylül.15 gün ne? 1 eylülde kapanmıyor muydu transfer borsası?
Beni ipleyen yok demisBeşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa maçının ardından gündemdeki transfer iddiasını yanıtladı..
Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Selçuk İnan ve Hakan Balta ile birlikte Volkan Şen'i isteyip istemediği sorulan Güneş, "Ben onları bilmiyorum, transferi ben yapmıyorum, Başkan ve yönetim yapıyor" cevabını verdi..