Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Vida ismi iyice mide bulandırıcı oldu. Fb, bjk ve bize yazılıyor böyle oyunculardan uzak durmak lazım

Ayrıca çoğu kişin aklında milli takım performansı ile yer etti, kievin maçlarına bakam varsa sağlıklı analizi onlar yapar

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hizli ve top teknigi iyi olan denayer diger tarafta kesiciligi ve hava hakimiyeti iyi olan vida.ben vida diyorum 3 klube 3 kendisine verelim bu is bitsin

Menejeri iyi calisiyor bunlarin hepsi hikaye haber zam yaparsa yonetim saglam sovecem.lesh adam ve triplerini cekmeye gerek yok

sinan için 2.5 mionun üstünde her teklif kabul edilmeli.

Denayer kim ve ne yapmışta Galatasaraya istiyoruz. Çöp kadroda bile 11 oynayamamış birini bu kadar büyütmemek gerekir.

Bu Vidayı da umarım almayız. O geleceğine Serdar Aziz oynasın.

Terry tarzında ayağı iyi olan, zeki, takımı yönlendirecek biri lazım Serdarın yerine.

olur ikiside olur da vida yeni filipescu olurdu neyse alsınlar birini yeter.

Yönetim Serdar'i yeterli buldu ve stoper transferini Ocak'a birakti diye bir kac sey okudum bugün.

Vallah Serdar'in ipiyle kuyuya inilmez, bu adama güvenerek sezona girmek intihar olabilir cünkü sakatlanirsa Ahmet denen gereksiz kaliyor geriye. Semih vol.2 saatli bomba resmen.

Maicon'un yanına Denayer iyi olur. Uzun, güçlü, ağır- Kısmen kısa,hızlı stoper.

Serdar iyi oyuncu ama ara ara beyni duruyor adamın. Fener maçında da yaptı benzer bişeyi artık ne düşünüyorsa o sıra kilitlenip kalıyor. Sıkıştığında topu rastgele vurma gibi bi huyu da yok.
Ha bide sakatlık problemi var. Bunlar olmasa iyi ikili olurlar.

GSCimbom Mobile App

5 çekemezler herifin sözleşmesi bitiyor 4 ay sonra.Bundan sonra ne koparabilirsek kar kafasında olacaklar.2.5 a biter Vida.

Geri
Üst Alt