Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Oh be Sinanın kalması gerektiğini söyleyen biri çıktı bu forumda Kesinlikle satılmamalı şu ana kadar ahım şahım oynamasada 2 ye 3 e satın diyenler için söylüyorum eğer satılırda gitiğ takımda iyi bir bir performans sergilerse şurada yazdıklarınızı sonradan ortaya dökeccek cesaretiniz varmı....
Her sene yşlı yıldızlar büyük paralara geldiklerinde oh ne güzel transfer deyip oynmadan gitiklerinde uyum sağlayamadı diyerek geçiştiren lere sözüm bu adam geneç bu adam türk ve Şu anki bu adamın özel yetenekleri var. Futbolda sadece yetenek yeterli değil tabiki karar anlarında zaafı var sertliğe cevap veremiyor yeterince mücadeleci değil derseniz eyvallah bir nebze anlarım ancak genç oyuncular için moral motivasyon isediklerini yapabilmeleri açsından çok önemli seyirci biraz destek verirse sinanın o güvenle daha iyi olacağını düşünüyorum.

yok yok biz yanlis dusunuyoruz. Satilmali derhal. Hemde uce bese bakmadan. Sonucta talip olan takim benfica gibi futboldan anlamayan bir kulup ve elbetteki Sinan'i bizim forumun uzman scoutlarindan daha iyi bilemez.

Zamanında gençken pire gibi iken belini döndürebiliyor iken. Çizgiden ceza sahasına iniyor iken, rakipleri ipe diziyor iken sattık bu adamı 10 m gibi bir mebyala

Şimdi posası çıkmış haline mı o parayı vereceğiz?

Bedavaya yada sadece maası karşılığı geliyorsa iyi yedek olur.

Ben takım huzuru açısından son derece sakıncalı buluyorum

feguliiiiii ?❤

2 m euro olsa da olur

Adam resmen ateş eden Galatasaray kadrosunda oynamak istemiyor

Kendisi bilir

feguliiiiii ?❤

6 milyon euro mu :DD Haber kalmadığı için sürekli balon haber pompalayıp duruyorlar. Bu adama 6 milyon euro verecek kulübün dünyada olduğunu sanmıyorum belki Mars ta olabilir. Gitse de bir an önce kurtulsak üçe beşe bakmadan bir an önce gönderilmesi lazım

Aslında bu gibi takımdan gitmesini istediğimiz futbolcular için çok olumlu ve aksi yönde yorumlar yapmamız faydalı olabilir.

Bu durumdaki bir oyuncumuzla ilgilenen kulübün transfer ekibi ve taraftarları aynı bizim yaptığımız gibi ilk olarak forumlara ve medyaya bakıyordur. Örneğin bu sayfaya bakıpta "Sinan'a 6 milyon verenin aklı yoktur" sonucu çıkarmak için okur yazar olmak yeterli. Haliyle bu kişi Sinan'a 3 milyonun bile fazla olacağı veya transferinden vazgeçilmesinin makul olacağı yargısına kolayca varabilir. Örneğin Benfica oyuncumuzun transferinde istekli iken durumu biranda "ilgilenmiyoruz" a bağlaması, eğer Sinan şizofren değil ise stratejinin edinilen bilgilerle değişmiş olmasıdır.

Belki bu konuda birşeyler yapılabilir, bilemiyorum.

Milli maçlar dışında bu Vida kardeşimizi izleyen bilen varsa bir bilgilendirme yapabilir mi? Topu oyuna sokma, hız, teknik vs.

Galatasaraylı olması sebebiyle Denayer'e şahsım gibi sempati duyanlar aslında onun oyunu hakkında fikir sahibi fakat Vida gibi uygun koşullarda alınabilecek bir oyuncuyu BJK de görüp "nasıl kaçırmışız" demek istemiyorum.

Juve to take Laxalt, Laxalt loaned to Atalanta, Atalanta release Spinazzola, Spinazzola to Juve, Juve release Asamoah to Galatasaray....? ok

Durum bu

Juve to take Laxalt, Laxalt loaned to Atalanta, Atalanta release Spinazzola, Spinazzola to Juve, Juve release Asamoah to Galatasaray....? ok

Durum bu

Hep sancılı trasnferleri buluyoruz valla,Feghoulinin imza parasıydı,alacağıydı,sakatlığıydı uzadıkça uzadı,şimdi de bu Asamoah mevzusunu transfer döneminin sonuna kadar konuşuruz gibime geliyor

Hep sancılı trasnferleri buluyoruz valla,Feghoulinin imza parasıydı,alacağıydı,sakatlığıydı uzadıkça uzadı,şimdi de bu Asamoah mevzusunu transfer döneminin sonuna kadar konuşuruz gibime geliyor
Laxalt bize gelmese bari işin sonunda. Asamoah yüklense biraz gelir aslında Sandro var zaten üstüne De Sciglio da oynuyor solda. Üstüne adam alıyorlar ki o da kendi oyuncuları.

Asamoah dışı bizi kesmez bu saatten sonra

Ein Name, der nun mit den Hamburgern in Verbindung gebracht wird, ist Zoran Tosic (Foto). Der 30-jährige Serbe, der 2010 eine erfolgreiche Halbserie beim 1.FC Köln spielte, ist nach Ablauf seines Vertrages bei ZSKA Moskau seit Anfang Juli auf Vereinssuche. Wie die „Mopo“ berichtet, ist Tosic dem HSV angeboten worden. Gleiches gelte für den von „Sky“ gehandelten Sinan Gümüs (23).

Hamburg'a yakinligi ile bilinen MOPO ya göre ZSKA'da oynayan Tosic HSV'ya teklif edilmis . O nun yanisira Sinan Gumuse olan ilgilerini de dogrultmuslar ( Sky ile beraber)

Tosic yasli lan Bizim Sinani alin . Halen MT bile secmemis bak.

Ein Name, der nun mit den Hamburgern in Verbindung gebracht wird, ist Zoran Tosic (Foto). Der 30-jährige Serbe, der 2010 eine erfolgreiche Halbserie beim 1.FC Köln spielte, ist nach Ablauf seines Vertrages bei ZSKA Moskau seit Anfang Juli auf Vereinssuche. Wie die „Mopo“ berichtet, ist Tosic dem HSV angeboten worden. Gleiches gelte für den von „Sky“ gehandelten Sinan Gümüs (23).

Hamburg'a yakinligi ile bilinen MOPO ya göre ZSKA'da oynayan Tosic HSV'ya teklif edilmis . O nun yanisira Sinan Gumuse olan ilgilerini de dogrultmuslar ( Sky ile beraber)

Tosic yasli lan Bizim Sinani alin . Halen MT bile secmemis bak.
Haberler ne durumda orada.

Haberler ne durumda orada.

Taraftar forumlarini okudum :
Adamlar bölünmüs . Bir yandan bize tecrubeli birisi lazim diyorlar ( habire alt siradalar diye). Diger yandan ise Sinanin potansiyelli oldugunu ve Gisdol ile iyi bir uyum yakalayabilecegi yonunde. Ama eger laubali oynarsa Halilovic 2.0 olup bizi yakar diye de korkan var ( adamlarin en iyi oyuncusu sakatlandi ).

Son karari hocalari verecekmis

Taraftar forumlarini okudum :
Adamlar bölünmüs . Bir yandan bize tecrubeli birisi lazim diyorlar ( habire alt siradalar diye). Diger yandan ise Sinanin potansiyelli oldugunu ve Gisdol ile iyi bir uyum yakalayabilecegi yonunde. Ama eger laubali oynarsa Halilovic 2.0 olup bizi yakar diye de korkan var ( adamlarin en iyi oyuncusu sakatlandi ).

Son karari hocalari verecekmis
Yorum yaz sen de Sinan çok yetenekli diye :asd22:

mobilde nasıl bu görüntü.

beğenenler sinek kadar kalmış,görmeyen gözlerim iyice kör olacak

Geri
Üst Alt