Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Her an sözleşme fesh edebileceğimizi açıkladı dün başkan takımda istediğimiz oyuncular için. Şu halde, bizim takımdan hangi oyuncuya bonservis vererek alırlar?! hiç inandırıcı gelmiyor...

Emrah kalsın yerlilerden kimse kalmayacak bu gidişle.

Altyapı da çok yetenekli adam var şutla gitsin bunları yerliler altyapıdan gelsin

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan gidecek zaten Emrah kalsın bari

Yabancı çöpleri ve aşırı maaş alanları gönderelim ilk başta Emrah 'ın bir zararı yok ...

AC Milan sandım

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Kalsın, Yasin-Sinan vb türevlerinden kat kat yetenekli ve Çalışkan bir topçu geçen sene yaptıkları ortada.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kalmalı. Zaten takımdaki çöplerin maaşına bakınca beleşe oynamış oluyor. Takımda yerli kalmadı üstelik ki Emrah kötü oyuncu değil. Belirli yetenekleri olan bir oyuncu. İyi bir yedek olur.

Recep Gül eğer Feghouli'nin yedeği olsun. Emrah da Yasin'in yerine Garry ile değişimli oynasın. Yasin ve Sinan gitsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Recep Gül eğer Feghouli'nin yedeği olsun. Emrah da Yasin'in yerine Garry ile değişimli oynasın. Yasin ve Sinan gitsin.

yok yok biz yanlis dusunuyoruz. Satilmali derhal. Hemde uce bese bakmadan. Sonucta talip olan takim benfica gibi futboldan anlamayan bir kulup ve elbetteki Sinan'i bizim forumun uzman scoutlarindan daha iyi bilemez.

Forumdaki arkadaşların şurda yazdıklarımızı - mümkün olduğunca objektif olmaya çalıştım - doğru dürüst okumadığına iyice inanmaya başladım. Varsa yoksa Sinan gitsin..
Kime ne anlatıyorsak..

Bir vizyon çerçevesinde adamı ikna edebilirsek kalır. Kendini vererek de oynar. Maalesef şu man management dediğimiz oyuncu yönetimimiz kulüp içinde çok zayıf.

Galatasaray kulübünün tarihi, gelenekleri, bu takımda olmanın sadece İstanbul'da yaşayabilmekten daha fazlası olduğunu aşılayamıyoruz. Galatasaray her zaman Avrupa kulüplerinin radarında olmuştur. Burada iyi oynar, kendini gösterirsen Avrupa'nın iyi liglerine ve üst seviye takımlarına rahatlıkla gidebilirsin. Bana göre Yasin kalacağına Sinan kalsın.

bize gelirse selezynov-welliton gelir veyahut
tanınmamış 24 yaşında brezilya ligi vs topcusu

Newcastle'a git gözünü seveyim, göz göre göre tekrardan küme düşürecek şerefsiz Ashley takımı. Hiç yoktan gol atabilme ihtimali olan bir forvetleri olsun sonunda ellerinde, bizi Gomis götürür.

Bu yıl olmaz o kadar bütçemiz kalmadı

Seneye de Gomis 'in performansı bu denli iyi olursa bu ayarda bir golcü almaya gerek yok bence

Ama eğer seneye Gomis düşmeye başlarsa o zaman Lucas Pérez kadar iyi ve maliyetli forvetlere dönebiliriz ..

Bence Galatasaray 'da kalmasının bir yolu yok o profesyonellikte bir adam değil Sinan

Teklif ne derece doğru bilmiyorum ama biran önce yollarımızı ayırmamızdır doğru olan

Yasin'i de hiç sevmem ama en azından Sinan gibi triplere girmiyor herif ...

Geri
Üst Alt