Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Haber toto dan uydurma bir haber olmadığına ve bi kaynağı olduğuna göre istediği gibi açabilir. Sende kaynak belirterek paylaşabilirsin. Kaynaksız paylaşımında uyarı alırsın ki kurallarda bunu gösteriyor zaten.

GSCimbom Mobile App

Son Dakika Asamoah bitti diyip dandik bir Gamaspor haberi koymak pek yanıltmaca olmuyor sanki,ben her yazdığımı bir yerlerde okuyup yazıyorum kaynak sorulunca çat diye söyleyebiliyorum pek bir çekincem yok ama konu değiştirilmiş zaten sorun kalmadı

Son Dakika Asamoah bitti diyip dandik bir Gamaspor haberi koymak pek yanıltmaca olmuyor sanki,ben her yazdığımı bir yerlerde okuyup yazıyorum kaynak sorulunca çat diye söyleyebiliyorum pek bir çekincem yok ama konu değiştirilmiş zaten sorun kalmadı
Kaynak bu şekilde verdiyse haberi birebir açmamız kadar doğal bir şey yok. Çok sorun etmeyin böyle şeyleri.

GSCimbom Mobile App

Kaynak bu şekilde verdiyse haberi birebir açmamız kadar doğal bir şey yok. Çok sorun etmeyin böyle şeyleri.

GSCimbom Mobile App

Yok konuyu açan kişiyle aramızda bir olay aslında bu genel bir tutum değil bana bu tip şeylerden uyarı yollamıştı,bende bunun gereksiz olduğunu söylemiştim kaynaklarını atıp,biraz ona bu tavrı takındım.rahatsız edici bir tavır çünkü bende pekala bunu diyebilirim yani

Bu transferden daha çok koca kafanın 31 ağustosa kadar başka bir takıma imza atmasına sevinecem.

20993064_10212771811884390_213687465312321803_n.jpg

Medya işi gücü bırakmış ardayı bize itelemeye çalışıyo kaç aydır sırf o yüzden almamak lazım.

Yanlislikla like attiktan sonra neden geri cekemiyorum

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Iyice ortalık malı oldu. 100 yılda bir gelen adamı kimse istemiyor.

sent via GSC

Geri
Üst Alt