Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Takım da ikilik çıkaracak adamı aldılar sonunda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

59a579bf61361f123c9615c9.jpg

Barcelona'da kadroda düşünülmeyen Arda Turan'ın adı Galatasaray'la anılıyordu. Milli futbolcudan bu iddialara sitemli bir yanıt geldiği iddia edildi.

Adı Galatasaray ile anılan Arda Turan, sosyal medyadan sürpriz bir yanıt verdi. Twitter'da yer alan Forza Cimbom adlı hesap, Arda'nın kendilerine özel mesaj yoluyla mesaj attığını iddia etti.

Arda Turan'ın Forza Cimbom adlı hesaba Instagram'dan 'Merak etmeyin. Gelmeyeceğim' dediği öne sürüldü.

gsgazete.com

bu adam yada çevresindeki birileri bu forumu takip ediyor bence. selçuk için yazdıkları ve bu dediği.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hahahaha.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tessekurler Arda, Turkiyeye gelirsen eger Besiktas veya Fenerbahce gibi kulublere git lutfen.

sadece bizim forumla alakalı bir şey değil,bütün Galatasaray forumları ve platformlarında ki kullanıcıların geneli arda yı istemiyor

umarım sözünü tutarsın da bizden uzak olursun !
bu adam kesinlikle bizim forumu takip ediyor

Sayin Arda Turan, forumu takip ettigini duydum. Senin hakkinda asla ama asla kotu laf demedim

Begen butonuna tiklar misin ? Kim oldugunu merak ediyorum..

Lider ruhlu olman ve medyatik ilgi cekici karakterin..

Admin uyeligine sahip oldugunu gosteriyor ama sen beni sasirtmayi cok seversin

Yazılanları neden silmişler? Ben "merak etmeyin gelmiyorum" dediğini göremiyorum.

Kolpa haber.

KİLİD.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Arda o kadar kibirli ki merak etmeyin gelmiyorum diyor yahu geleceğim ancak ortalık karıştırmayacağım Galatasarayın başarısı için eski mütevazi arda olacağım demiyor hala sitemli sitemli merak etmeyin gelmiyorum diyor. İnsan bir özeleştiri yapar bu Galatasaray taraftarı beni niye sevmiyor diye sorar ancak kibir ona sen mükemmelsin bu taraftar senin değerini bilmiyor dedirtiyor bize gelmesinde kime giderse gitsin kibir abidesi

Aslolan Galatasaray'dır

Adam kendini Galatasaray'dan üstün görüyor, teklifimizi komik bulmuştu daha önce de. Buraya yazıyorum hangi takıma giderse gitsin bir halt edemeyecek göreceksiniz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt