Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
gelme zaten. Gelmek isteyen adam sözleşmesi bitinceye kadar durup BEDAVA'ya geri gelirdi. yada atl. madride baskı yapar ucuza geri alırdık.

Son düzenleme:
Bu kahpece ve adice gelişme konusunda yorumun nedir.

@Serkan Şafak

Sana bir 'bas'arım görürsün şimdi. :asd:
kcs_bbbb912f.png

Arda o kadar kibirli ki merak etmeyin gelmiyorum diyor yahu geleceğim ancak ortalık karıştırmayacağım Galatasarayın başarısı için eski mütevazi arda taraftarın sevdiği arda olacağım demiyor hala sitemli sitemli merak etmeyin gelmiyorum diyor. İnsan bir özeleştiri yapar bu Galatasaray taraftarı beni niye sevmiyor diye sorar ancak kibri ona sen mükemmelsin bu taraftar senin değerini bilmiyor dedirtiyor. Ancak kibrini bırakıp eski mütevazi arda gelecekse takımı karıştırmayacaksa selçuk oynasın diyip selçuk oynamayacağında küsmeyecekse selçukla birlikte tudorun altını oymayacaksa gelsin baş tacı yaparız. Ancak kibriyle gelecekse bize gelmesinde kime giderse gitsin kibir abidesi olarak.

Aslolan Galatasaray'dır

Adam gelmek istemez tabi . adam son zamanlarda Türkiye de yetişip en iyi kariyere sahip türk.
Bir sürü hata yapmış gerek kendi özel hayatında gerekse de milli takım da.
Şımarmış bir kişilik. belki siyasi düşüncesini beğenmiyorsunuz.
Bizim takımı bozarmış bu kadar Kolay mı. O kadar yatırım yapıldı .. Adam zaten şu Galatasaray a gideyim de takımı bozayım diyor. Bu sene şampiyon olmasınlar istiyor.
Ben gelirse çok faydalı olur
diyorum. Zaten yabancı değişiklik kapıda. En zayıf tam m biziz. Tekrar düşerse takımımz g.tü toplayamaz. Tekrar duraklama dönemine gireriz.

VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt