Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Galatasaray'da transfer konusunda hareketli saatler yaşıyor. Sarı-kırmızılılarda Luis Cavanda ve Lionel Carole'un yeni takımların belli oldu.

luis-cavanda-galatasaray_tqr0jcj0udjw183je82uq5d19.jpg

Lionel Carole, İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'ya kiralandı. Igor Tudor'un kadroda düşünmediği diğer bir isim olan Luis Cavanda ise Belçika'nın Standard Liege kulübüne kiralık olarak gönderilmesi konusunda büyük oranda anlaşma sağlandı. Cavanda büyük bir aksilik olmazsa önümüzdeki sezon Belçika Ligi'nde forma giyecek.

Hürriyet

Moderatör tarafında düzenlendi:
Umarım doğrudur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İspanya 'ya giden bir şekilde oynuyor, opsiyonunu yüksek tutsaydık bari.

Ben Carole'ü anlamadım başta genel olarak beğeniyoduk ama beğendiğimiz zaman bile ne hücum ne defans anlamda net katkı vermiyordu.
Ama yinede beğeniyoduk ta ki defansif olarak iyice uçana kadar,çok maç kaybettirdi iyi topçuysa da para kazanırız yapacak bir şey yok bizide istemiyor zaten.
Her türlü karlı.

Son düzenleme:
Ben Carole'ü anlamadım baştan genel olarak beğeniyoduk ama beğendiğimiz zaman bile ne hücum ne defans anlamda net katkı vermiyordu.
Ama yinede beğeniyoduk ta ki defansif olarak iyice uçana kadar,çok maç kaybettirdi iyi topçuysa da para kazanırız yapacak bir şey yok bizide istemiyor zaten.
Her türlü karlı.

Carole'ün Telles'e göre avantajı defansif olarak daha iyiydi ama ofansif olarak Telles çok iyi bir bekti. Carole tek kalınca iyi mallaştı şimdi oynadığı futboldan çok farklı bir şey.

GSCimbom mobil app

carole yollandıysa sol bek alternatifi kalmadı demektir. asamoah işi çözüldü mü acaba?

carole kesin ispanyada birseyler kapar ve satin alma opsiyonu varsa kesin gider. cavanda ise insallah orda klici olurda kurtuluruz su bob marley kazmasindan

bu adam defansın sağında oynamıyomuydu,sağ tandemde maicon oynuyo baya iyi de orda,kim solda oynıcak şimdi?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt