Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Aslanım benim be :) Bu adamı çok seviyorum.

[FONT=&quot]Celtic istedi ama Galatasaray'a sözü vardı mı diyor ? Satın alma opsiyonlu Galatasarayda olacak.

Paul Hirst
@hirstclass
48 dk.48 dakika önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]@hirstclass adlı kullanıcıya yanıt olarak[/FONT]
[FONT=&quot]Celtic were keen on Denayer but he had already given his word to Galatasaray. Still TBD whether Galatasaray will have option to buy
[/FONT]

Aslan aslan çok iyi bu çocuk :) Göreceksiniz, gayette güzel katkı verecek.

denayer bu seneki takıma cuk oturacak..

serdar aziz denen hırbo en büyük katkıyı kenarda oturarak verecektir..

Sevilla iyice mala bağladı heralde Carole ne alakaysa.

Normalde pek istemezdim ama Maicon'un yanında iyi olacağı görüşündeyim. Kendini de geliştirir umarım ve varsa opsiyonunu kullanırız.

Sarı Kırmızılı takımın yeniden kiraladığı Jason Denayer, transferinin ardından ilk kez açıklamalarda bulundu. Fanatik'e konuşan Belçikalı futbolcu ""Şu an çok mutluyum duygularımı anlatmakta zorlanıyorum. Uzun süredir bu anı bekliyordum. Galatasaray'da tekrar oynamayı çok istiyordum. Bu takımı be İstanbul'u çok seviyorum. Bir an önce formayı giymek ve sahaya çıkmak istiyorum. Anlaşmanın gerçekleşmesinde payı olan herkese teşekkür ediyorum. Hedefim, bu kez Galatasaray'la hem Türkiye Kupası hem de lig şampiyonluğu olacak."ifadelerini kullandı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maaş çok. 800 bine oynuyordu 2 yıl önce o günden beri geriye gitti.

Hayırlı uğurlu olsun. Yıllık ücreti biraz fazla gibi ilk geldiği yıl yıllık 596 bin pound kazanıyordu.

Geri
Üst Alt