Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Bence daha iyi bir stoper almalıydık. Bütçe de sıkıntı mı var diye düşündürdü bu hamle.

Bu sezonun en gereksiz transferi. İyi bir oyuncu değil,sanki piyasada stoper yokmuş gibi denayere takıldık kaldık. Elimizde ahmet ve serdar varken bunun gelmesi sadece nicelik yönünden artı oldu.

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

Piyasada olan, bizim bütçemizle alınabilecek stoperleri kulübe mesaj atsaydın keşke.

Kiralama bedeli gayet makul. Denayer in alacağı ücret ise takımda senelerdir yatarak para kazanan dinozorlara göre bedava

almayın bu çöpü
lan 1 ay boyunca asamoah peşinde koşup alamamak da nedir?
ey dursun efendi?
bu takım sol beksiz nasıl şampiyon olacak?

Strinic transferini yapacağımıza şu durum daha mantıklı. İzleyen, takip eden biri olarak söylüyorum. Şuan ki sol kanat performansımızın bir kademe bile üstüne çıkamayız.

Ben hala Asamaoh olmadığı takdirde başka bir gizli kozumuzun olduğunu düşünüyorum. Belli miktar bütçe ayrıldı sonuç olarak bu sol bek transferine.

Strinic transferini yapacağımıza şu durum daha mantıklı. İzleyen, takip eden biri olarak söylüyorum. Şuan ki sol kanat performansımızın bir kademe bile üstüne çıkamayız.

Ben hala Asamaoh olmadığı takdirde başka bir gizli kozumuzun olduğunu düşünüyorum. Belli miktar bütçe ayrıldı sonuç olarak bu sol bek transferine.
Junior Tavares olabilir , ama olacak inşallah Asabo.

İtalyan basınına açıklamalarda bulunan Beppe Marotta, “Spinazzola için önümüzdeki 24 saat içerisinde bir girişim yapmayacağız. Kendisi gelmeyi çok istedi ancak Atalanta ile bir yıllık daha sözleşmesi var. Asamoah’ın G.Saray’a gitmek istediğini inkar etmiyorum. Bir oyuncu gitmek istiyorsa, onu mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak G.Saray’ın resmi teklifi bize çok geç ulaştı. Şu an için Asamoah’ın yerine koyabileceğimiz kimse yok. Belki yarın durum değişebilir” ifadelerini kullandı.

açıklamanın en dogru cevirisi bu imiş arkadaşlar

Başlığa bakın nasıl algı yapıyor Sergen kardeş. Amaç nedir? En önemsiz kısmını başlığa vermiş.

Son düzenleme:
Senelerdir yaptığı hatalara rağmen dünya para kazanan hakan balta yattığı yerden kazandığı paralardan hayır görmez umarım.

Sürün yağlı surat!

Denayerin artilari ve eksileri :

Artilar :
+ Hucumda cok etkili
+ Kafa ile gol atma becerisine sahip (Celtic`de 5-10 golu var bir sezon icerisinde)
+ Hizli bi oyuncu
+ Galatasarayi cok istemesi
+ Maicon ve Denayer birbirlerini tamamlayan ikili olabilirler
+ Uyum sorunu yasamaz.
+ Genc ve gelisime acik olmasi

Eskiler :
- Pozisyon alma bilgisi soru isareti
-hava toplari ve top kapma soru isareti (bence)
- Nokta atis transferi diyebilecegimiz bi oyuncu degil (simdilik)

Son düzenleme:
Bu adam kotu oyuncu degil , semih ve chedjou gibi saatli bombalarla oynadi hep , saginda sabri solunda balta vardi traktor hizinda

bu adama yatirim yapan ingiliz kluplerini dusununce kesinlikle bos bir transfer degil , hele de maliyeti sudan ucuz

suana dek en f/p transfer denebilir

Geri
Üst Alt