Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
o listede sol bek oynayabilecek sandro ve sciglio var ama sag bek yok
geride kalanların hepsi kalas stoper

Haklılık payı olabilir.Bu italyanlar çingene olur hep transfer pazarlıklarında.Bizim 8 eylüle kadar zamanımız olduğunu bildikleri ve avrupada olmadıgımız için Asamoahı listeye alıp 8 milyon fiyat çekecekler.Nasıl olsa elleri mahkum o parayı verecekler diye bakıyorlar.

Bu kumar ellerinde patliyabilir, galatasaray ben baska futbolcu buldum indirim yapmasaniz onu alacagiz diyince asamoah ellerinde kalir seneye de bedava gider, yönetim blöfe karslik blöf yapmasi gerek

kisa kadar bekleyelim. Sak diye bonservissiz anlasalim, möt gibi baksin sikeciler

Son senesi ise ara transferde imzalayın gitsin. 1 sezonluk iyi bir oyuncu kiralayın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olm kime ne ceza vermeye çalışıyorsunuz koyim Juventus'a. Asamoah olmuyorsa ne yapıp edip bek almamız lazım.

Ulan bizim yedek sol beki de gönderttiler işin kötüsü. Pis kazık attı şikeciler, bu sene ölümüne İnter'liyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam takımdan ayrılmak istiyor şerefsizlik bu yaptıkları.

GSCimbom Mobile App

Haklılık payı olabilir.Bu italyanlar çingene olur hep transfer pazarlıklarında.Bizim 8 eylüle kadar zamanımız olduğunu bildikleri ve avrupada olmadıgımız için Asamoahı listeye alıp 8 milyon fiyat çekecekler.Nasıl olsa elleri mahkum o parayı verecekler diye bakıyorlar.

çingene pazarlığı yapıyorlar ama akıllı değiller.
asamoah seneye bedava gelirse para da kazanamayacaklar. eti şimdiden para ediyorken satmak daha akıllıca değil mi ? 1-2 milyonun peşine düşüp hepsinden olmak var.
geri zekalı şikeciler .
ben tudor olsam derhal pazarlığı durdurur alternatif bakardım .

Geri
Üst Alt