Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
o listede sol bek oynayabilecek sandro ve sciglio var ama sag bek yok
geride kalanların hepsi kalas stoper
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güvenilir olma sebebi ne? Bilmediğim için soruyorum.
Haklılık payı olabilir.Bu italyanlar çingene olur hep transfer pazarlıklarında.Bizim 8 eylüle kadar zamanımız olduğunu bildikleri ve avrupada olmadıgımız için Asamoahı listeye alıp 8 milyon fiyat çekecekler.Nasıl olsa elleri mahkum o parayı verecekler diye bakıyorlar.
Juventus 3-5-2 oynamiyormuydu , belkide sol beke ihtiyaclari yok .o listede sol bek oynayabilecek sandro ve sciglio var ama sag bek yok
Zaman zaman. Ben ne zaman seyrettiysem 4'lü oynadılarJuventus 3-5-2 oynamiyormuydu , belkide sol beke ihtiyaclari yok .
Lichtsteiner, DeSciglioJuventus'un sağ beki kim?
Lichtsteiner bildirilmemiş. Bana asıl ilginç gelen o oldu.Zaman zaman. Ben ne zaman seyrettiysem 4'lü oynadılar
Lichtsteiner, DeSciglio
Kadroda da 23 kişi var nedense. 25 kişilik hakları var, Lichtsteiner'in olmaması baya saçma.Lichtsteiner bildirilmemiş. Bana asıl ilginç gelen o oldu.
Juventus 3-5-2 oynamiyormuydu , belkide sol beke ihtiyaclari yok .
Bunda bir iş var ya kesinKadroda da 23 kişi var nedense. 25 kişilik hakları var, Lichtsteiner'in olmaması baya saçma.
Haklılık payı olabilir.Bu italyanlar çingene olur hep transfer pazarlıklarında.Bizim 8 eylüle kadar zamanımız olduğunu bildikleri ve avrupada olmadıgımız için Asamoahı listeye alıp 8 milyon fiyat çekecekler.Nasıl olsa elleri mahkum o parayı verecekler diye bakıyorlar.
Kadroda da 23 kişi var nedense. 25 kişilik hakları var, Lichtsteiner'in olmaması baya saçma.
Doğru diyorsun öyle bir şey vardı.Alt yapıdan çıkan 4 oyuncu olayı karşılanmıyor sanırım ondan dolayı. Marchisio ile yedek kaleci var sadece gördüğüm kadarıyla.