Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
İddaa'da hep size oynayayım da küme düş şerefsiz Juve.

Transfer dönemi boyunca Dursun ne zaman cuvallayacak diye bekliyorum ama Asamoah olayının yattığını düşünmüyorum. UEFA listesine eklenmesi garip, bize transfer olmasa bile eklenmemesi gerekirdi Stephan gibi ilk11 oynayan adamın yerine eklenmesi daha tuhaf

Çıkar kokusu sağa sola saldırmadan beklemek lazım gelmese de dünyanın sonu değil ama işi sağlama almazlarsa eldeki yedek sol beki gönderecek kadar mal değillerdir herhalde

Asamoah yerine hazırda birisini bekletiyorlardır umarım, sezon linnes'le bitmez çünkü.

Transfer dönemi boyunca Dursun ne zaman cuvallayacak diye bekliyorum ama Asamoah olayının yattığını düşünmüyorum. UEFA listesine eklenmesi garip, bize transfer olmasa bile eklenmemesi gerekirdi Stephan gibi ilk11 oynayan adamın yerine eklenmesi daha tuhaf

Çıkar kokusu sağa sola saldırmadan beklemek lazım gelmese de dünyanın sonu değil ama işi sağlama almazlarsa eldeki yedek sol beki gönderecek kadar mal değillerdir herhalde

Sol bek alınmaması ve Carole'un satışı tam Dursunluk bir hareket açıkçası... Umarım yanılırız.

ali naci
defter kapandı diyor
geçmiş olsun

fft226_mf9733096.Jpeg

Galatasaray'da transferi için çok uğraş verilen Kwadwo Asamoah'ı kulübü Juventus bırakmadı.

Juventus kulübü, Asamoah'ın yeni sezon planlamasında yer aldığını belirtip Galatasaray'a kapıyı kapattı.

Hürriyet

Haydaaaaaaaaaaaa

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Bir transferin maliyeti belli olduysa ordan transfer nasıl döner? 1 gece önce maliyeti yazanlar bunlar değil miydi?

Bunun acısı çıkar juventus .Galatasarayın ahını alan elbet cezasını bulur

transfer sezonu başında kadronun bukadar toplanacağını tahmin edemezdim. napalım bukadarına şükür
keşke enazından carolu yollamasaydık. sağlık olsun bakalım.

Geri
Üst Alt