Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Tamam olsun canın sağolsun Başkan sana kızgın değiliz. Kızgın olduğumuzu düşünüp gönlümüzü almak adına Arda Turan transferini aklından geçirme. Tamam kızmıyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah da bizi Denayer kadar istiyorsa eğer devre arası veya sezon sonu alırız

?❤️

Kiralık sol bek....
Ocak ayında ön protokol yapıp bedavaya getirmek farz oldu asamoha yı.

Ulan ayrılmak isteyen adamı zorla tutuyorlar.Şikeci,karaktersizler :mad:

Olumsuz yorum yapan arkadaşlara demediğinizi bırakmamıştınız. Çok olası bir durumdu. Şaşırılacak bişey yok

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En son 5,2 milyon € yeklif etmişiz ama kabul etmemişler. Belki de böylesi hayırlı oldu. Asamoahla görüşüp sözleşme uzatmaması ve devrearası bonservissiz alınmaması sağlanmalı.

Şaşırtın bizi de kaliyeli sol bek kiralayıp asamoahı bonservissiz alın. Uyuz oldum juveye. Bedava alın ulannn

gözümden düştün juve tez zamanda küme düşersin inşallah.

Şikeci şerefsizler. İnşallah karşımıza bir çıkarsınız.

o kapiyi alip bir yerinize sokun. Dursun adamsan gidip kisin ayarlarsin Asamoahi ve juveyi göt oglu göt edersin

Sağlık olsun ama benim hala umudum var. Gün doğmadan neler doğar; sonuçta kaynak hürriyet ve ali Naci küçük. Bu zat-ı muhterem ya Feghouli ya da bir başka transfer için de "yattı o iş" demişti ertesi gün kap gelmişti. @Osman SEDEN

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyimser bir yaklaşım. Artık kabullendik. Daha fazla yıpranmamak ve üzülmemek adına :)

Şuan için tek endişemiz sol tarafta güneşlenecek bir oyuncuya ihtiyacımız var :) ve alternatifler çok kısıtlı.

DIiUv-tW4AEGRd3.jpg

Geri
Üst Alt