Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
ben olsam bu riske girmezdim 2003 - 2015 arası U-20 şampiyonalarında milli olmuş Brezilyalı Arjantinli Alman gençlerden bir sürü bonservisi eline almış futbolu bırakmış yok olup gitmiş genç var. Misal Adanaspor'daki Renan mıydı kıvırcık turuncu saçlı zamanının Brezilya U-20 si...

FM - FİFA oyun serileri U-20 şampiyonası oyuncularını yüksek profilli gösterebiliyor haliyle ama gerçekte Avrupaya gelip hiç oynanamışsa ve fiziği atletizmi soru işareti yaratıyorsa tutmama ihtimali de var. Carrusca da U-20 oyuncusuydu. Hadi bizde tutmadı ama potansiyeli olsa bizden sonra 10 sene daha futbol oynadı hiçbir zaman parlamadı.

Daha risksiz bir transfer yapılmalı. Hamburglu Douglas Santos'ta u_20 de parlayanlardı. Granada Udinese aldı denedi olmado en son Hamburg aldı memnun kalmadı ama yine de en azından avrupa tecrübesi oldu fiziği oturdu. Uygun fiyata verirse olabiliir. Öteki türlü gidip kapalı kutu almazdım.

Martin Benitez'e 10m verip hiç bişey alamayabilirdikte...

Son düzenleme:
Ocak ayı gelmeden uygun bir bonservis ödenerek ara transferde bonservisi alınmalı. 3 e bile alırsın o zaman.

Ocakta haziran için imza attırırım dersek kaptırma ihtimalimiz çok yüksek olabilir.

kiralayın birini ocakta asamoaha imza attırın saçma salak işler yapmayın yav

Bu boyle olmayacak, en iyisi caner kardesimizi yuvasina davet edelim.

yK2JyEg.png

84QoWMC.png

LTuOzXE.png

-BtJ-X6jT_yx8S-Aqhk4mg.png

gündemimzide yokmuş.kaynak ali naci futbola rena

Müthis olur...

Ne adamlar var Italya´da, Ispanya´da, Bundesliga´da oynuyorlar. Kariyeri boyunca underrated kalmis bir oyuncu. Boyu kisa ama fizik var, teknik var, hirs var.

Alip getirsin Tudor...

Geri
Üst Alt