Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Kenedy muazzam olur, zaten savunmamiza Brezilya ekolu hakim

Fernando-Maicon-Mariano iyi yetistirirler onu, ama ben 2 yilligina kiralansin isterim (eger onumuzdeki sene icin Asamoah ile sozlesilmezse)

Iyi de bu adam benim bildigim sol bek degil galiba

Hatta sol bek oynatilmaktan rahatsiz oluyordu diye hatirliyorum

Faşistlik yapmak gibi algılanmasın lütfen ama bu da siyahi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nakis denen adam Carrusca'da aracılık eden adam. Martinez'de yardım etmişti 10m istemişlerdi.

Kayserispor Avendano İglesias Escobar (1m verdiler hiç oynamadı geri gitti) Antep Zurita İsmael Sosa Beşiktaş Federico Huguian Bursaspor Battala

Arjantinligi sert bir lig olmasına rağmen arjantinden gelen oyuncular buyuk yuzdeyle tutmadı. Daha Feredrico İnsua gibi Monchengladbach üzerinden gelen Matias Delgado (basel) kariyerli arjantinlileri saymıyorum. Avrupadan gelenlerden de pek hayır görmedik. Arjantinden gelenlerden de 10 tane adam yazdım sadece Pablo Battala tutmuş.

​Bu çocuk u-20 olmuş olsa da risktir. madem risk düşük bonservis + gelecek satıştan pay + bonus (başarıya endeksli) şeklinde teklif yapılmalı (3m bonservis + % 50 pay 3m üstü satılırsa gibi) garanti maaşı oldukça düşük tutulmalı (1m euro garanti ücret + 30 üstü oynarsa 500 bin euro daha misal. + maç başı 5bin euro gibi.)

Son düzenleme:
Bu adam gelirse Tolga kesilir tabii Feg için kesilmediyse daha önce ve kanat olarak oynar anca Linnes'e bir şey olursa güç bela belki 1-2 maç bek oynatabiliriz.

istemek kolay alabilecek misin verecekler mi ?
ben de marcelo'yu istiyorum takıma ama imkanı yok :D

Genç oyuncular gelsin aslında .Kenedy ve Rahman Babanın kumaşı var.İyi bir takım olduk kendilerini gösterme fırsatı bulabilirlerse bu bizim işimize gelir

Gelirse

gomis
kenedy bel10 fegh
ndiaye fernando
lines denayer maicon mariano

oynarız nisanda kornaya basarız gibi duruyor

Şu an en mantıklı isim Kenedy ve en doğrusu kiralanması gibi gözüküyor. Kanatta da oynayabilir, sıkıntı çıkarmaz. İnşallah alabiliriz...

linesin önüne konabilir
bu lig için yeterli bence
daha iyisini artık önümüzdeki sene cl icin alırız

O değil de konoyu alabilsek şubatta şampiyon olurduk.

Artık bırakırlar mı bilmiyorum ama bunu ya da Rahman kardeşimizi 1 seneliğine kiralamak en doğru çözüm gibi görünüyor. Başka bir herife 4-5 milyon bonservis verip risk alınacağına böyle bir büyük takım yedeğini 1 seneliğine kiralayabilirsek hem bütçeyi zorlamaz hem de Linnes için de iyi bir rekabet ortamı olur.

Artık bırakırlar mı bilmiyorum ama bunu ya da Rahman kardeşimizi 1 seneliğine kiralamak en doğru çözüm gibi görünüyor. Başka bir herife 4-5 milyon bonservis verip risk alınacağına böyle bir büyük takım yedeğini 1 seneliğine kiralayabilirsek hem bütçeyi zorlamaz hem de Linnes için de iyi bir rekabet ortamı olur.
Rahman sıkıntılı, ilk yarı büyük ihtimal sahaya çıkamayacak. Böyle durumlarda bir anda tüm sezona yayılabilir.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt