Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Bunda da Asamoah gibi bir durum var. Sol bekte banko oynayan Alonso dışındaki tek alternatif. Conte vermez bence bize. Bende ilkten mümkün sanıyordum ama sonra Chelsea'nin kadroya bakınca tek alternatif oyuncu olduğunu gördüm. Maalesef imkansıza yakın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Chelsea 3-4-2-1 oynuyor. Kennedinin savunmasi dusuk oldugu icin Conte onu savunmada kullanmaz.

FİFA da alırdım hep çok hizliydi gelsin

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Son gun yapilan veya transferi icin calisma baslatilan oyuncudan hayir gelmez..

Gozlemciden raporu alman en az 2 hafta surer suan oyuncunun sadece ismi var postansiyeli hakkinda fikrimiz ney?

Daha onceden arastirsan, ilgilendigin oyuncu listesine eklesen eyw. Ama bu haliyle hem cok maliyetlo olur hemde oyuncunun alismasi zaman alir..

Pazarlik bile yapamayiz teklif etsek 3 gunde cevap gelir. Atiyorum biz 1m diyecez, onlar 3 gun sonra yok kardesim 2m isine gelirse.. Bizimkiler tamam 1.5m olsun deseler yine 2-3 gun beklersin.. Transferin son 24 saatlik hakkinda alabilirim desen bile pazarlik edemezsin..

Bunda da Asamoah gibi bir durum var. Sol bekte banko oynayan Alonso dışındaki tek alternatif. Conte vermez bence bize. Bende ilkten mümkün sanıyordum ama sonra Chelsea'nin kadroya bakınca tek alternatif oyuncu olduğunu gördüm. Maalesef imkansıza yakın

Azpilicueta

Bu transfer üzerine konuşmaya gerek yok çünkü olasılığı yok. İstersek 20 milyon verelim yine olmaz. Juve 3. yedeğini vermezken Chealse 2. yedeğini mi verecek?

Ayrıca adam ısrarla sol bek oynamak istemiyor...

Bu adam gelsin ayağını raket gibi kullanıyor mükemmel topçu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Azpilicueta var bundan once.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Yillarca sol bek bekledik, Telles gibi gelecek vaad eden bir genci aldik sonra nihayet. Daha dogru birseyi yaptik ve sol bek alternatifli olsun diye Carole gibi ucuz bir transfer yaptik.

Ama gittik ayni dönem transferin son günü Telles'i yolladik. O yaz forumda kac kere yazmistim yillar sonra ilk defa sol bekimiz 2 alternatifli oldu rekabet ortami ikisine de yarar demistim.

Ama yine sol beksiz kaldik.. ve yine sol bek bekliyoruz. Bi bitmedi su hasret.

Yillarca sol bek bekledik, Telles gibi gelecek vaad eden bir genci aldik sonra nihayet. Daha dogru birseyi yaptik ve sol bek alternatifli olsun diye Carole gibi ucuz bir transfer yaptik.

Ama gittik ayni dönem transferin son günü Telles'i yolladik. O yaz forumda kac kere yazmistim yillar sonra ilk defa sol bekimiz 2 alternatifli oldu rekabet ortami ikisine de yarar demistim.

Ama yine sol beksiz kaldik.. ve yine sol bek bekliyoruz. Bi bitmedi su hasret.

Hocam öncelikle genç ve gelişmesi gereken oyuncular transfer etmekle hata yapıyoruz. Öncelikle bu tarz oyuncuların gelişmesindeki stratejileri öğrenmemiz gerekiyor.

Bize gereken oyuncu profili çok üst düzey olmasada kendini kanıtlamış, olgun oyuncular. Bizde sabretme olayı yok malesef. Adam gelip sahaya çıkacak ve çatır çatır oynayacak beklentisi var bizim taraftarda.

Eğer gelişim konusunda az çok başarılı olsak eminim ki Telles'i 6.5 M gibi bir ücrete satmaz, elimizde tutardık.

Sampoli milli takima cagirdina göre vardir bir bildigi. Kiralik satin alma opsiyonu ile fena olmazdi

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Sampoli milli takima cagirdina göre vardir bir bildigi. Kiralik satin alma opsiyonu ile fena olmazdi

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
Hocam, Tagliafico Brezilya maçında ilk defa milli oldu ikinci yarı girdi oyuna berbat oynadı. Zaten 2-3 gün sonraki Singapur maçında oyuna bile alınmadı muhtemelen tekrar alınacağını da düşünmüyorum. Zannedersem Rojo nun sakat olması Arjantin'i bi sol bek arayışına yöneltti daha 3-5 maç önce Trabzonlu Emmanuel Mas bile oynadı Arjantin milli takımının sol bekinde. İnşallah Tagliafico yu almak gibi bir hata yapmaz bizim yönetim.

Bu oyuncudan bir halt olmaz yaw neyini alacaz bunun kalsin Linnes idare eder.

Sol bek 1 eylule kadar alinmaliydi. Guney amerika pazarini sevmiyorum. Biz o pazari tanimiyoruz. Daha once avrupada oynamamis oyunculardan hep kaziklaniyoruz.

Kiralik da vermiyo serefsizler.

Geri
Üst Alt