Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Dün birsey sormustum bugün de soracagim aynisini. Biz en son ne zaman kisin bir oyuncu ile ön protokol imzalayip yazin bonservissiz transfer ettik?

Bakin Nisan da Mayis da anlasilan adamlardan bahsetmiyorum. Kisin yani ligin ikinci yarisi baslamadan önce. Son 5-6 senede hatirladigim bir adam yok benim.

Dün de örnegini vermistim Besiktas mesela Cenk ile anlasmisti kisin ön protokol yapip yazin bedava almislardi.

Asamoah yazin bosa cikinca haliyle talipleri de artacak unutmayin bunu. EPL den falan teklif geldi mi bize gelmez adam.

Dün birsey sormustum bugün de soracagim aynisini. Biz en son ne zaman kisin bir oyuncu ile ön protokol imzalayip yazin bonservissiz transfer ettik?

Bakin Nisan da Mayis da anlasilan adamlardan bahsetmiyorum. Kisin yani ligin ikinci yarisi baslamadan önce. Son 5-6 senede hatirladigim bir adam yok benim.

Dün de örnegini vermistim Besiktas mesela Cenk ile anlasmisti kisin ön protokol yapip yazin bedava almislardi.

Asamoah yazin bosa cikinca haliyle talipleri de artacak unutmayin bunu. EPL den falan teklif geldi mi bize gelmez adam.
Ali Turan olabilir ?

Bizim fıtratımızda yok öyle bişey

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elmander olabilir belki.

Nöbet başlığı nerede arkadaşlar

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

carruscayı bize kakalayan bir mendebur var, geçen sene yine beş para etmez bir adamı messi edasıyla çakmaya çalışmışdı aynı adam şimdi bu cüceyi solbek diye kakalamaya çalışıyor, güney amerikada böyle vasat altı futbolcumsular milli takıma çıkarılır ara sıra kerizleri silkelemek için, bu herif gelirse tudor forma yüzü göstermez

Asamoah kesin gelecekse İsveç-Norveç liglerinden sağlam defanslı birini kiralayalım.Son paragraf mantıksız değil.

noray nakis denen rezil herif carrusca soonrası benitez diye sıfır altı bir cüceyi 10 küsür milyon euro ile bize kakalamak istemişdi bu herif şimdi bu çöp solbeki çakmaya çalııyor, uzak durulsun.

italyan pasaportu varmış, 2 seneye juventusa 25 milyona satarız gelsin

Geri
Üst Alt