- 3 Haziran 2015
- 56.858
- 66.023
- 4.143
Bu devirde faks kaldı mı![]()
Whatsapp den mi yollayacaklar Sözlesmeyi renkdas
Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu devirde faks kaldı mı![]()
Milli takım içinde öyle diyordu.Gidebileceği bir yer yok.Onu isteyen kulüpte yok..Benim korkum Selçuk'la bir olup Tudor'un kuyusunu kazması veya takımda çetecilik yapması.Daha geçen gelmiyorum diyodu yav 2 günde ne değişti.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yoo kast ettiğim konu Paparazzi değil. Türk Medyası çok şerefsiz, daha üç gün önce maçtan önce çekilmiş relaks bir resmi bile algı yaratmak için servis ettiler. Benim çekindiğim nokta bu, Arda uslu dursa bile bunlar durmayacak.Ne bileyim Kenan diyorlarsa da desinler bana ne adamların paparazzisinden? Bütün derdimiz bu mu oldu?
Yoo kast ettiğim konu Paparazzi değil. Türk Medyası çok şerefsiz, daha üç gün önce maçtan önce çekilmiş relaks bir resmi bile algı yaratmak için servis ettiler. Benim çekindiğim nokta bu, Arda uslu dursa bile bunlar durmayacak.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Burası taraftar forumu, burda yazılanlar ile kulüp kapanmaz. Bile bile ladese verilen tepkiden başka bişey değil. Kimi tepki daha soğukkanlı, kimisi daha heyecanlı.Durmazlar zaten o belli de Arda gelirse de kulübü kapatmayalım, yani öyle bir anlatıyorsunuz ki her şeyin bittiği bir ana denk geldik sanki. Son gelen haberler de gelmeyeceğine dair zaten sıkıntı yapmaya gerek kalmadı.
Burası taraftar forumu, burda yazılanlar ile kulüp kapanmaz. Bile bile ladese verilen tepkiden başka bişey değil. Kimi tepki daha soğukkanlı, kimisi daha heyecanlı.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi