Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Çok iyi transfer, çok iyi sözleşme. Eray'a muhtaç kalmadık

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayirli olsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aslında max 10 maç oynayacak biri için 600bin çok para.garanti ücreti düşük tutup maç başısı atıyorum 30-40 bin olabilirdi.Milyonlarca lirayı çöpe attığımız için bu rakam tabi düşük gelir.alıştırıldık maalesef

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

Aslında max 10 maç oynayacak biri için 600bin çok para.garanti ücreti düşük tutup maç başısı atıyorum 30-40 bin olabilirdi.Milyonlarca lirayı çöpe attığımız için bu rakam tabi düşük gelir.alıştırıldık maalesef
#dursunözbekistifa
#yönetimistifa
O para Muslera'nın kaza sigortası primi bir bakıma

Adamlıkta bugün:

Galatasaray ve Barcelona her konuda anlaştı ancak Arda Turan, Barcelona'dan ayrılmak istemiyor. [via @albert_roge]

Transfer dönemi bitene kadar inanmayın.Bu Dursun yalancisindan herşey beklenir.

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa
Eray o paraya oynuyor Eray yeter diyorsun yani :D

Oynamadığı türkiye kupası maçlarında puan primi saçma olmamış mı renktaşlarım sonuçta kupada puan diye bir şey yok eleminasyon sistemi var ?

Bence gereksiz bir transfer.Erayı ne kadar beğenmesekte idare ederdi bu sezon.Avrupadada yokuz.Yattığı yerden 2,5 trilyon kazandıracaz.Bunun yerine genc bir forveti yeğlerdim.

Hayirli olsun, yedek kalecimiz de oldu simdi.

Geri
Üst Alt