Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Pisman olacaksiniz

Terimcilerle elitistler bir araya geldi

Bu iki grup galatasarayin gelismesini engelleyenler zaten

Galatasaray’da A Takım transferleri Cedric Carrasso ile noktalanırken, genç takımlara ise takviyeler devam ediyor.

Gökay Akpınar’ın haberine göre Sarı-Kırmızılılar, 3. Lig ekibi Manavgatspor’da forma giyen 2000 doğumlu forvet Kazım Çelik’i renklerine bağladı.

17 yaşındaki genç golcü Galatasaray’la üç yıllık anlaşmaya vardı.

Aslan öte yandan U21 takımından stoper ve sol bek pozisyonlarında oynayan Sefa Özdemir’le de üç yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Gamaspor

Harcamayalım şu adamları yav , gerekli çalışmalar yapılsın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konu acmaya bile degmez. Kucuk dusuyoruz. Futbol takimi kateogirisindeki topigi yeterde artar bile buna

79.jpg

bu gereksizden ne zaman kurtulucaz

Umarım oyun olarak katkısı yanı sıra, Muslerayada getirisi olur, gerek gelişme gerek form tutma gibi durumlara

Çok şükür ki gelmedi. Bu herif bu takımı sabote ederdi adım gibi biliyorum. Ha bence sol bek ve sol açık mevkilerinde bu sene ciddi sıkıntılar yaşayabiliriz. Asamoah'ın olmaması çok kötü oldu. Zincirin son halkasıydı. Dilerim ki bunun bedeli ağır olmasın.

79.jpg

bu gereksizden ne zaman kurtulucaz

Bu herif kesin torpilli. Böyle bir kazma yillarca Galatasaray da barinamaz, yani barinmamali sirf yerli ve altyapi topcusu diye.

Bu sezon sonu kontrati bitiyor, bununla yeniden kontrat uzatan haindir. Bu herif oturacagina altyapidan yeni genclere sans verelim onlar otursun. En azindan yeni birseyler denemis oluruz, zira bu kazma dan kaleci olmayacagini asagi yukari 4 senedir biliyoruz ve görüyoruz. Iddia ediyorum herhangi bir saha oyuncumuzu kaleye koysak adim gibi eminim bundan iyi kalecilik yapar.

Ben böyle yeteneksiz bir kaleci görmedim hayatimda. Zapata'ya karpuzcu diyorduk da bunda onu becerecek yetenek bile yok.

Geri
Üst Alt