Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
"Aslan'dan Lucas Moura bombası" şeklinde bir haberi tercih ederdim.

Insallah gelmez. Zamaninda en sevdigim adamdi, Aysal donemi almaya calistigimizda cildirmistim sevincten ama artik ne Robben eski Robben ne futbol eski futbol. Takimlarin Sneijder i bile kaldiramadigi bir futbol oynaniyor artik Avrupada. Daha genc ve devamliligi olan birisini tercih ederim.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Riberye çökeceğimizi Aşkın belirtiyordu bu tip bir yıldız alacağız sanırım

Ya bırakın şunları artık. Bize bitmemiş adamlar lazım. Yaşlı oyuncu hakkımızı Bafe ile kullandık, çok da iyi kullandık. Adam diri, Robben sürekli sakatlanan bir isim.

HTC 10

Ölü hollandalı seviciligi?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu takımda olsa bambaşka olurdu herşey. Sol bek, sol açık ve ortasaha. Yani 3 görece zayıf oyuncumuz olan Linnes, Tolga ve Rodriguez yerine bir şekilde monte edilebilirdi.

Kıbrıs'ta 52 maçta 66 gol atarak Galatasaray'a transfer olan Ahmet Sivri, Galatasaray U21 takımıyla ligin ilk 5 haftasında 5 gol kaydetti.

Bilemiyorum sizlerin fikri ve görüşü nedir ama ben Antalya maçlarını iyi takip ettim. Nasri oynadığı 2 maçtada pasları, oyun görüşüyle, topla oyunuyla bu ligin üzerinde olduğunu gösterdi.

Tam aradığımız forvet arkası. Ayrıca sol kanat oynar. Bizle Arsenal zamanlarına dönebilir. Mutlaka almalıyız Nasriyi.

Sneijder sonrası takıma farklı hava katar. Bana göre Taliscadan bile daha yararlı olur büyük takımlarda. Yaşından dolayı kiralık olabilir, 2+1 olabilir.

Bizim takımımızda böyle adama yer yok,koşacak basacak adam lazım zaten biz istesek bunu Antalyadan önce alırdık

Tudor nasriyi oynatmaz bize lazım olan sol kanat konoplanka , forvet arkası olarakta belhanda var dolu o bölge

Bilemiyorum sizlerin fikri ve görüşü nedir ama ben Antalya maçlarını iyi takip ettim. Nasri oynadığı 2 maçtada pasları, oyun görüşüyle, topla oyunuyla bu ligin üzerinde olduğunu gösterdi.

Tam aradığımız forvet arkası. Ayrıca sol kanat oynar. Bizle Arsenal zamanlarına dönebilir. Mutlaka almalıyız Nasriyi.

Sneijder sonrası takıma farklı hava katar. Bana göre Taliscadan bile daha yararlı olur büyük takımlarda. Yaşından dolayı kiralık olabilir, 2+1 olabilir.
Belhandadan fazla katki verecegini sanmiyorum, hatta Belhandayi komple baktigim zaman daha iyi görüyorum.
Bu adam icin ismi gectigindede söyledim, evet ekstra meziyetleri var ama bu adamin kafada büyük sorunlar var.

İstemeyiz zaten vermezler de bir de kiralık demişsin peh

Geri
Üst Alt