Fatih Işık
Fernando Francisco Reges
- 2 Temmuz 2015
- 3.274
- 508
- 873
sağol aydın konuyu görmemiştim mod arkadaş kusuruma bakmasın konu kapanırsa sevinirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mevzu o degil aslında.bu kaynak uydurma haberler yapabilyo.nöbetteyken 1-2 kere paylaştım bu sitenin haberlerini,sonra atmasyon oldugunu anladıgımda bıraktım.gereksiz bi site...Bütün kanallar geçti asamoah Galatasaray da diye
Hatta sosyal hesab mesaj verdi
Keza mert çetin bugün uçak inecek dedi
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cenk Ergün, "Asamoah ile ilgilendiğimiz ve çalışmalarımız olduğu doğru" derken, "Ancak Türkiye'de yabancı sayısı ile ilgili yeni bir kural var. Bu yüzden Asamoah'ı Ocak'ta transfer etmemiz imkansız" şeklinde konuştu.
Bu kazma gelirse Tudorculuğumu gözden geçirebilirim.Arda gelsin tek laf etmem ama bu herif benim kırmızı çizgim.
ardaya laf etmemek de neymiş çizgimizi bozan hareketler bunlar terimdaş
Tudorcu oldugunu bilmiyordum.Bu kazma gelirse Tudorculuğumu gözden geçirebilirim.Arda gelsin tek laf etmem ama bu herif benim kırmızı çizgim.
.Bu kazma gelirse Tudorculuğumu gözden geçirebilirim.Arda gelsin tek laf etmem ama bu herif benim kırmızı çizgim.