Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Sezon sonu satarsın. 17 Milyon vermeyi düşünen takım sezon sonu da ister bu adamı. Tabi o rakamlar ne kadar doğru Allah bilir.

sent via GSC

Sezon sonu satmak tasvip edeceğim bir durum olabilir açıkçası ama Ndiayeyi 8-10'a satmak bize çok şey katmayacaktır buna eminim dediğin gibi 15 üstü bir teklifi kullanabiliriz.Fernando tabiki çok büyük katkı sağladı bizim orta sahaya ama Ndiayede bu sezonki pozitif futbolumuzda pay sahibi bence,kıymetli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum Yıllardır aranan dinamik,hızlı ve agresif orta saha oyuncusu ofansta tam bekleneni veremiyor ve pas oyunu biraz eksik ama 7-8 Milyona bu meziyetlerin üstünü bulmak güç.

Sezon sonu satmak tasvip edeceğim bir durum olabilir açıkçası ama Ndiayeyi 8-10'a satmak bize çok şey katmayacaktır buna eminim dediğin gibi 15 üstü bir teklifi kullanabiliriz.Fernando tabiki çok büyük katkı sağladı bizim orta sahaya ama Ndiayede bu sezonki pozitif futbolumuzda pay sahibi bence,kıymetli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum Yıllardır aranan dinamik,hızlı ve agresif orta saha oyuncusu ofansta tam bekleneni veremiyor ve pas oyunu biraz eksik ama 7-8 Milyona bu meziyetlerin üstünü bulmak güç.

Ben Ndiaye den daha fazlasını bekliyorum. Enerjik ve dinamik olması yetmiyor. Paa oyununda ve genel olarak oyunda daha pay sahibi olmalı. 9 milyon verdiğimiz adam bunları yapmalı. Ndiaye yapabilir de yapamaz demiyorum ama ben dediğim gibi genelin aksine tam yeterli bulmuyorum kendisini.

Fernando bambaşka bir seviye ye. Hastasıyım. Bu sezon ligin en iyi transferi bence Fernando. Melo sonrası ilk defa üst düzey bir orta saha gördük yeniden. Muhteşem ötesi bir adam.

sent via GSC

Miss gibi kanat işte alabilirsek ne âlâ.

Oyun tarzı olarak Muhammet Demir'e çok benzetiyorum. İnşallah sonu benzemez. :D

Fernando bambaşka bir seviye. Hastasıyım. Bu sezon ligin en iyi transferi bence Fernando.

20170730_2_25014120_24571788_High.jpg

Galatasaray için Hollanda basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Hollanda basınından De Telegraaf'ın haberine göre sarı kırmızılı takım, Ajax takımında forma giyen 24 yaşındaki sol bek oyuncusu Mitchell Dijks transferi ile ilgileniyor.

De Telegraaf'ın haberine göre Galatasaray bu transferde yalnız değil. 24 yaşındaki genç oyuncu ile Portekiz ekibi Sporting Lizbon'da ilgileniyor. Habere göre Mitchell Dijks'in menajeri Sporting Lizbon'un ilgisini doğrularken, Galatasaray'ında kısa süre içerisinde transfer teklifinde bulunacağı belirtiliyor.

GSCimbom Portal

DO0SOPUXUAA4UTP

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende aciyordum simdi konusunu :D
Kimdir necidir ismi bizle aniliyor twitterda

Bu adam Hasan Ali 2. Ajax'ta bir turlu bekleneni veremedi, Asamoah falan derken Dijks buyuk hayal kirikligi olur.

De Telegraaf saglam kaynak, Dijks'in sozlesmesi sene sonu bitiyor.

Bir leş oyuncu daha.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Olé Sağ bek sorununu çözen Mariano gibi sol beke “cuk” diye oturacak bir sol bek arayan Galatasaray’da ilk hedef Kwadwo Asamoah… fakat Juventus’un tornistan yapması işleri karıştırdı. Galatasaray'da sol bek için River Plate forması giyen Gonzalo Martinez ismi gündeme geldi.

Kaat
DO0tl2ZWsAAAaAz.jpg:large

194 sol bek hmmm

belki sol stoper kariyerini başlatmak için alırız

Geri
Üst Alt