Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Elimizde ofansif orta saha için Belhanda ve Ndiaye varken, Emre Akbaba-Deniz Türüç transferlerine öncelik verilmesini doğru bulmam...

En öncelikli mevki solbektir, oraya kaliteli biri alınmaması hıyanet değilse bile gaflettir, tartışmaya kapalı bir konu. Sonra sıra orjinal ve en kalitelisinden bir 8 numaraya gelir. Bu iki mevki için doğru tercihler yapılsın yeter ara transfer dönemi için. Stoper-sol kanat-santrfor mevkileri için de fırsat çıkarsa değerlendirilmeli elbette, değilse şartları zorlamaya gerek yok...

Maliyet makul olursa, Emre-Deniz den birinin alınmasına itirazım olmaz yine de, önümüzdeki sezonların planlamasında işe yarayıp yaramayacakları görülmüş olur en azından...

Sezon başında Türk futbolu adına tarihi bir bonservis bedeli karşılığında Roma’ya transfer olan ancak Türkiye’nin transfer gündeminden düşmeyen Cengiz Ünder konusunda İtalyan kulübü son noktayı koydu.

Milli futbolcunun menajeri Ömer Uzun Roma kulübü ile geçen hafta yaptığı görüşmede İtalya kulübünün devre arası için Cengiz’i bırakma gibi bir planları olmadığını kendisine ilettiğini açıkladı.
Ömer Uzun, “Roma kulübü ile oturduk konuştuk. Devre arası geliyor, belki kiralık filan planları olabilir, biz de ona göre programımızı yaparız. Bu konuda düşüncelerini öğrenmek için gidip konuştum bana kesinlikle böyle bir planlarının olmadıklarını söyledi.

İTALYANCA EĞİTİMİ ALIYOR’
Cengiz’den çok memnun olduklarını, İtalyancasının gelişimiyle birlikte adaptasyonunun daha iyi hale gelebileceğini bana ilettiler. Zaten Cengiz’in de Roma’dan ayrılma gibi bir düşüncesi yok. . Şu anda yoğun bir şekilde İtalyanca eğitimi alıyor, hergün eve hoca geliyor. İtalyaya alışıyor. İnşallah kısa zamanda Cengiz adaptasyon sürecini atlatacak. Kolay değil. Genç bir oyuncu ve Roma gibi büyük bir kulüp adaptasyon süre alıyor” dedi.
Menajer Ömer Uzun son günlerde sürekli gündeme gelen Galatasaray iddialarıyla ilgili olarak da, “Ne bana ne de kulübe, Galatasaray Kulübü’nden gelen bir şey yok. Hani düşüncelerimizi öğrenmek isterler böyle bir şey de sorulmadı. Nereden çıkıyor bunlar bilmiyorum” açıklamasını yaptı.

Sözcü

GSCimbom Portal

Moderatör tarafında düzenlendi:
Buda olur kanat için Roma adamın körelmesini izlemek istemiyorsa kiralamak zorunda

Gene mi iptal etmişiz?

21296548_1924072111250704_3024055433384951808_n.jpg

Elimizde ki kanat oyuncuları çok oynuyor ya cengizi istiyorsunuz başımızda ki herif bildiğin kanat düşmanı

5226570.jpg

Devre arasında Türk pasaportlu oyuncu almak isteyen Galatasaray, Atila Turan ve Cengiz Ünder’i gözüne kestirdi.

Galatasaray'da transfer için düğmeye basıldı. Ara transfer çalışmalarında hedef ise Türk pasaportlu oyuncular oldu. Alanyaspor'dan Emre Akbaba ve Düsseldorf'tan Kaan Ayhan ile temasta olan sarı kırmızılarda, listeye Atila Turan ve Cengiz Ünder de eklendi.

Sol bekte Asamoah transferini yıl sonuna bırakan Aslan, Kayserispor'da Milli Takım'a kadar yükselen Atila için nabız yoklayacak. Cimbom'un bir diğer hedefi ise Roma'ya giden Cengiz Ünder. İtalya'da şans bulamayan milli oyuncuyu sarı-kırmızılı yetkililer sezon sonuna kadar kiralamak istiyor.

Sabah

5226543.jpg

Arjantin Ligi ekibi River Plate'in kaleci arayışlarına başladığı ve listedeki isimlerden birinin de Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera olduğu belirtildi
.

Arjantin basınında yer alan habere göre; 1.5 yıl önce takımdan ayrılan tecrübeli kaleci Marcelo Barovero'nun boşluğunu bir türlü dolduramayan River Plate, kaleci arayışına yöneldi.

Germán Lux ve Augusto Batalla'nın yanı sıra Enrique Bologa'dan da istediği verimi alamayan ve üst düzey bir kaleci aramaya başlayan River'ın, listesinde birkaç ismin bulunduğu vurgulandı.

Mariano Andujar ile Franco Armani'nin başı çektiği listede; Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera'nın da olduğu belirtildi. Başarılı file bekçisinin transferinin ise diğer isimlere nazaran daha karmaşık olduğu çünkü Muslera'nın 2021'e kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunduğu hatırlatıldı.

Öte yandan Uruguaylı kaleciyi almanın pahalı olacağı, Galatasaray'ın takımın değişmez ismi için yüksek bir bonservis bedeli talep edileceği kaydedildi.

Ajansspor

Cengiz Ünder haberleri nasıl hala çıkıyor anlamıyorum.

Muslera'dan anlamdı para kazanabileceğimiz zamanlar geçti sanki. Kariyerinin sonuna kadar kalsın bizde.

Sol beke net bir adam lazım idare edecek birisi değil Atila, Linnes ve Lato'yu bile kesemez.
Cengiz'in menajeri Roma bırakmayacak diye açıklamıştı.

Geri
Üst Alt