Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
luis sol bek evra sol açık sağ açık da olur değişmeli

asamoah da orta sahaya

belhanda :tekme:

Son düzenleme:
Dursun bu fazla genç değilmi.Roberto Carlos a teklif götürmen daha uygun düşer.

074343a4cb46ba8c9ddafd4561194e7a.png

Ilk mesaja eklerseniz sevinirim

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Asamoah (28) ile basladik

Filipe Luis’e (32) gectik

Evra (36) ile devam ediyoruz

Anladigim kadariyla Hakan Unsal (44) ile sol bek sorununu cozecegiz.

Kaleci,stoper falan olsa sineye çekebilirsin 36 yaşı da bu yaşta bek mi olur kardeşim.

bizim kadar yaşı bu kadar takan ülke yok. Adam çok değil daha geçen yaz Fransa ile EURO 2016 finali oynadı. Ben de isterim Asamoah,Filipe Luis ama bu adamların maliyeti çok fazla. Bu sene kotayı çoktan doldurduk. Özbek yönetimin iyice borca sokmasını istemem.

Evra fizik olarak emin olun çoğu 20'liklerden iyi durumdadır. Evra orayı gayet iyi götürür. En azından yarım devre oynamalı. Carlos'ta 36-37 yaşında hala bu ligin tozunu atıyordu.

Evra bek oyuncusu, 36 yaşında, tekrar ediyorum bek oyuncusu. Maksimum bir buçuk sezon oynaya bilecek biri. Yapmayın Allah aşkına.

carole takımda olsaydı gelmesini dilerdim belki 2-3 pozisyon alma şeysi kapardı muhtemelen idolü olan adamdan

İmkansız. Gelirse 2. yarı zaten CEZASI sebebi ile forma giyemeyecek. Yine Lato-Linnes oynayacaksa 36 yaşında adamı niye alalım.

zaten bizim aldigimiz kadayif topcular tas catlasa 2 sene oynuyor
1.5 sene oynayabilirse gelsin
Ondan sonra yine aramaya başla. Araya Carole, Lato gibi oyuncuları kat, taraftar protesto etsin haksız olsun. Bir işi başından doğru yapmak varken ne gerek var öyle değil mi, böylesi daha heyecanlı oluyor.

Geri
Üst Alt