Abdur'a ve Cengiz'e Gomis üzerinden sallayan çocuklarımızı pistten alalım lütfen.
Bu ikisine sırf Gomis yüzünden mi sallandığını düşünüyorsun? Yerine veya Fatih hocanın açıklamalarından yola çıkarsak yanına bir oyuncu alamadıkları hususunu ne yapacağız? Malum hocamız bile üstü kapalı olsa dahi bu yüzden bir şeyler söyledi.

Açıklaması gayet kendi çıkarlarını savunur ve dürüstçe.

Bu ikisine sırf Gomis yüzünden mi sallandığını düşünüyorsun? Yerine veya Fatih hocanın açıklamalarından yola çıkarsak yanına bir oyuncu alamadıkları hususunu ne yapacağız? Malum hocamız bile üstü kapalı olsa dahi bu yüzden bir şeyler söyledi.
Diğer konularda ben de salladım ama Gomis üzerinden çok sallandı. Para kazanmak için satıldı vs. diye.

Yerine topçu alamamaları apayrı bir rezillik zaten ama Gomis meselesinde Abdurrahim Albayrak'ın demeçlerine çoğu kişi inanmamıştı.

Diğer konularda ben de salladım ama Gomis üzerinden çok sallandı. Para kazanmak için satıldı vs. diye.

Yerine topçu alamamaları apayrı bir rezillik zaten ama Gomis meselesinde Abdurrahim Albayrak'ın demeçlerine çoğu kişi inanmamıştı.
Bu doğal değil mi? Kameraların karşısına geçip iki forvet alacağız diyen de kendisiydi. Gomis bizi gidiş tarihi ile ilgili zor durumda bıraktı diyen de kendisiydi. Oysa Gomis transfer sezonu kapanmadan günler önce gitmişti.

Marsilya dan ayrilmasinin sebebi de buydu zaten

Ama önemli degil bizde gayet basarili oldu,emekleri icin tesekkur edildi ve satildi dogru olan yapildi

Zamaninda bunu bile goremeyip ne laflar edenler vardi.

Bu doğal değil mi? Kameraların karşısına geçip iki forvet alacağız diyen de kendisiydi. Gomis bizi gidiş tarihi ile ilgili zor durumda bıraktı diyen de kendisiydi. Oysa Gomis transfer sezonu kapanmadan günler önce gitmişti.
Abi çoğu yerde haklısın ama koskoca şirket sahibi/yönetici adamlar yalancı değildir bence. İki forvet alacağız diyip alamamalarının nedenini gerçekten çok merak ediyorum ben de. İstediğin kadar beceriksiz ol ama elbet biri gelirdi.

Bir de bu Abdur'un transfer işleriyle ne işi var hala onu çözemedim :unsure:

Gomis'e taparcasına sahip çıkan ve Abdurrahim Albayrak gibi transferde işe yaramaz ama kulüp içinde inanılmaz bir etkisi olan bir adama Gomis üzerinden konuyu bilmeden etmeden sallayan çok kişi vardı. Bunu da kabul edelim ama. (yapacağız dediği 2 transfer konusuyla alakasız olarak)

Kendisine ithaf ettiğimiz paragöz lafını teyit etmiş. Bundan sonra gidiş sebebinden ötürü güzelleme yapılmaz umarım. Başından beri dediğimiz gibi Akhisar maçını da sırf para uğruna sabote etti.

fanatik kaynakli haberler yasak diye biliyordum??
yarin gomis aciklar yazilanlar yalan diye, biz saydiklarimizla kaliriz ;)

Adam kariyerinin sonlarında. Bundan sonraki hayatında futboldab para kazanamayacak ancak alıştığı lüksü de korumak isteyecek kendisi adına mantıklı iş yapmış.

Benim anlamadığım olay bu adama sezon başında imza parası verildi yanlış hatırlamıyorsam,yıllık ücreti de baya bi yüksekti ve sezon bitmiş şampiyon olmuş takım iyi de performans göstermiş Gomis,sözleşmesi de 2 sene daha devam ederken birden zam istemiş.Ulan az bi para alsa tamam daha fazlası için ortalığı yangın yerine çevir diyecem de zaten geldiği yerden çok daha fazlasını alıyordu ve almaya devam edecekti.İyi olmuş gönderilmesi.Sezonu forvetsiz tamamlamamıza rağmen şampiyon olursak büyük başarı elde etmiş oluruz.

Geri
Üst Alt