Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Senle de helalleşelim üstat hakkını helal et benimki helal olsunPişman olmayacağımız bir sezon geçirmemiz ümidiyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senle de helalleşelim üstat hakkını helal et benimki helal olsunPişman olmayacağımız bir sezon geçirmemiz ümidiyle
Diagne + ModesteEvet yerine bakalım adam bulabilecek miyiz
Ayna kullan işine yararNoldu bebe?
Bence Modeste de hayal, serbest kaldigi bile net belli degil ayrica daha 2 ay once 30 milyon euro ya gitti.Diagne + Modeste
Digerleri hayal
hazir. mugdat oynayacak. begenirmisin abicimGitsin diyordum ama iş resmiyete dökülünce ikircikte kaldım, alternatifi hazırdır inşallah.
Sizin Forvetleriniz var da ne oluyoroh oh iyi oldu. forvetsiz kaldiniz
Kes zurnaAyna kullan işine yarar
biz antrenorsuz baskansiz sampiyon olduk yigidimoh oh iyi oldu. forvetsiz kaldiniz
Ağla veletKes zurna
oh oh iyi oldu. forvetsiz kaldiniz
Adebayor tarzı,statik olmayan,çevresindekilerle al veri iyi olan 2 tane adam alsınlar 15 gol atsın razıyım ben.2 adam totalde 20 üstüne çıkarsa yine şampiyon oluruz.CL bu sene beklentim yok.Puan toplayıp pot atlamadıkça beklentimiz düşükte kalmalı zaten.EL gidip maksimum puanı toplasak bu sene bana yeter.Alacağımız adam Adebayor'un yarısı kadar oyunun içinde aktif olsa yeter vallaEvet yerine bakalım adam bulabilecek miyiz
Diagne + Modeste
Digerleri hayal