Bafetimbi Gomis Resmen Al Hilal'de

O odenmesi gereken 2 milyonu bonservise eklesinler, FFP icin onemli, boyle bir hata yapmazlar umarim

Cidden gomısın maası falan ödeyeceklerse bu yonetım cıdden rezalet

Yeminle yönetimde yaprağa sürülecek akıl yok.Lan adamlara içeride kalan parayı da ödetmeyi kabul ettiriyorsun madem,onu da bonservise eklet ki transfer bütçen olsun şu FFP meselesinde.Para kasana girince yine adama kalan parasını ödersin.Bunu akıl etmek çok mu zor

Yonetim sinifta kaldi.

birseyide becerin be allah belanizi vermesin, kendi sirketiniz olsa neler yapardiniz

Bence bilerek medyaya 6 6,5 gibi gösteriyorlar 11 12 ye sattık heralde

kim gol atıcak? bu saatten sonra kim iyi forvetini verir? aklımda deli sorular...

koca is adamları 2.5 mılyon cıkaramıyorsa rezalet gerı alacaklar zaten bu parayı

Bu bahsettigin para buyuk bir rakam . Acikcasi ben de cikaramam bir anda benden istense

Ferit diye biri var forumda , bak ona sor , pat diye bir okazyon olussa 2,5 milyon euro ver dense verebilir mi diye

17-18 milyon liradan bahsediyorsun

Yeni sezon başladı beyler, ne alacağı ne 2 buçuk milyon eurosu allah aşkına.

Şu fiyata şu zamanda satılması skandal.

Bir kere psikolojik olarak da baskının altına sokuyorsun kendini. Gelen forvet büyük ihtimal 30 gol atamayacağı için hep baskı altında olacak takım bu konuda.

Bir krizi de iyi yönetelim be abi. Fatih hocanın gidişi, Sneijder in gidişi, şimdi de Gomis. Kuşların medyası olayı nereye çekerse oraya sürükleniyoruz. Poldi'yi de bedavaya verdik.

Hadi Josef le arasında yaş farkı var falan diyorsun da Tosic 5 milyona satılırken bu adamı bu fiyatlara satmaya utanmadınız mı? Madem satacaktınız ne diye şimdiye kadar beklediniz? Neresinden tutsan elinde kalıyor.

Peki ilk senesinde imza paranin hepsini alan gomis bunun geri kalanini iyade etmesi gerekmiyormu? Sonucta sirf bir yil oynayip gitti. Imza parasi bütün kontrat dönemi icin degilmiydi?

Ben akhisar macindaki vucut diliyle gomise elveda diyecegini hissetmistim

Cok sinirlendi gercekten , yapacagimi bilirim ben seklindeydi hep hal ve tavirlari

Geri
Üst Alt