Bafetimbi Gomis Resmen Al Hilal'de

Söylenildiği gibi 9 Milyon totale pazarlandıysa müthiş olmuş. 33 yaşında, üstelik çok büyük ihtimalle bu yıl çıban başı olup takımı alttan alttan karıştıracaktı.

İşi gücü rast gelsin.

SM-A710F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu bahsettigin para buyuk bir rakam . Acikcasi ben de cikaramam bir anda benden istense

Ferit diye biri var forumda , bak ona sor , pat diye bir okazyon olussa 2,5 milyon euro ver dense verebilir mi diye

17-18 milyon liradan bahsediyorsun

3 m tl para vermem gerekti bir aile dostuna çek ödemesi vardı. Saatler içinde hallettim. Ama bir anda 18 m tl parayı ayarlamak kolay değil. 2-3 gün önceden belli olursa ayarlanır ama kısa sürede kolay şeyler değil. Para öyle veya böyle birşeylere bağlı oluyor. Sinan bu konuda haklı. Sonuç olarak 9 M tl olarak açıklanması için bence bunu ayarlamışlardır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terime o şahıs diyen paragöz haine bak. Terim kadar ne verdin bu kulübe hain paracı şahsiyetsiz.

Ibne gomis, sen penalti kacirirken sana destek cikan tek adam Terim'di, sen kacirdikca seni savundu, birdaha attirdi.

sen ne karaktersizsin

Akhisar macina gelip de o bolgede yani kulube arkasinda oturanlar zaten net hissetti demin de bu haber cikmadan yazmistim

Kelime konusmadi gomis le uzatmalar ve penaltilar oncesi

Bir yerde "sakatmis.." mealinde konusmustu zaten , inanmayarak

Bir yerde baskalarinin emegine halel getirmemeli demisti

Bir yerde ozur filan yok demisti

Abi bu gomis sorunlu iste , aksini niye diretiyor bazi arkadaslar anlamiyorum

Fikir soylenip de asla degistirilemeyecek bir sey degil ki .

Bu hain neden hala aciklanmadi 2 saat sonra transfer kapanacak

Feghouli artik gitmez di mi umudu kesiyorum da

Geri
Üst Alt