Bafetimbi Gomis'e PFDK'dan Ceza

Babel ve alper kararlarini da yanlis bulmustum ,bunu da yanlis buluyorum , 3 buyuklere de ayni kiyagi birer kez gectiler

acaba bu kastamonuspor - erzurumspor macinda bir oyuncuya yapilir miydi ? benim sahsi gorusum bu , bu 3 takimin 3 oyuncusuna verilen 1 er maclik cezalar hakemlere mesajdir

migel lopez e , akhisarli , gordugu kirmizi karta ek olarak 3 mac ceza vermisler , haketmis olabilir , ama 3 buyuklerde hangi oyuncuya kirmizi karta itirazdan +3 mac verilebilmis bugune dek ?

konu gomis degil burada yani , konu 3 veya 4 buyukler olunca hemen yumusuyorlar

sira bizdeydi , alper ve babelden sonra sira bizdeydi , eksik olmasinlar esgecmemisler

Hakemi itti diye ekstra ceza verildi, bos yorum yapma.

migel lopez e , akhisarli , gordugu kirmizi karta ek olarak 3 mac ceza vermisler , haketmis olabilir , ama 3 buyuklerde hangi oyuncuya kirmizi karta itirazdan +3 mac verilebilmis bugune dek ?

r

Lopez hakemin gözüne bakarak 3 ! kere FUCK YOU dedi. Ardindan neredeyse kafa atacakti, son anda tuttular . Engin niye 11 mac yedi? Hakemin yakasina yapisti diye. 3 az olmus

Francisco sur Twitter : "Miguel Lopes'in karttan sonra hakeme gosterdiği tepkinin 'bir kısmı'. Gomis gibi efendi olsaydın 1 mac ceza alırdın. https://t.co/KRthe4eVSU"

Oh beee Eren’den kurtulduk

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

migel lopezin aldigi cezanin normal oldugunu sanirim 3 uncu kez yaziyorum , ben haksiz aldi mi dedim ? ama cogu 3 buyuk takim oyuncusu benzer itirazlari yapmistir gecmiste , zar zor sakinlestirilip cikmistir , +3 alani pek gormedim

son 10 senede , caner vardir , meireless vardir ,engin vardir , yani topu topu 10 senede 3 buyuklerin toplam 3 oyuncusu mu hakeme yogun itirazla ciktilar sahadan

o manada dedim , buyuklerin lobisi var , bu bir gercek ,fb nin en cok korundugu , bjk nin son 2-3 senedir onu yakaladigi , bizim bu ikisine gore geride oldugumuz dogru , ama anadolu takimlarinin oyuncularina gore hala ciddi fark var

Lopez hakemin gözüne bakarak 3 ! kere FUCK YOU dedi. Ardindan neredeyse kafa atacakti, son anda tuttular . Engin niye 11 mac yedi? Hakemin yakasina yapisti diye. 3 az olmus

Francisco sur Twitter : "Miguel Lopes'in karttan sonra hakeme gosterdiği tepkinin 'bir kısmı'. Gomis gibi efendi olsaydın 1 mac ceza alırdın. https://t.co/KRthe4eVSU"
3 'le ıyi kurtulmuş muhtemelen pozisyonun faul olmadığı için

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dolambacli cevap vermem lazim ,bilemiyorum , orada koruyucu hakemligi yapmandir esas , aradaki kontagi sezip oyunu onceden durdurman lazim , ve 2 sari kartla yatistirman

eger bunu yapamadi isen , nihai hareketi yapana kirmiziyi vermek zorundasin cunku bir vurma eylemi var , sonra da geriye donup mustafaya sari gosteremezsin cunku mustafanin eylemi once oluyor ve sen cezalandirmak icin oyunu durdurmamissin

hakki ne dersen cevabim baska ama hakemlik teknigi acisindan eger dudugu gomis vurdugu anda calarsan mustafaya bir cezalandirma yapamazsin

ama ben olsam mustafaya da abartili hareketlerinden oturu sari kart verirdim sonrasinda ..
Neden?
Oyunu devam ettirip, oyunun akisi icinde foul yapan oyunculara sari kart gösteriliyor.
Ben mi burada bisey yanlis anliyorum?
Konu Mustafa degil zaten, kirmizi kartin agar olup olmamasi.
Benim senin dediginden cikardigim, hakem kendi hatasini sivamis oldu.

Sinan ne anlatiyorsun?!?! Lopes'in hakeme yumruk atmadigi kaldi 3 mac ne ki, oyle itiraz mi olur? 2 kez hafif kafa atti, yuzune fuck you dedi

Neden?
Oyunu devam ettirip, oyunun akisi icinde foul yapan oyunculara sari kart gösteriliyor.
Ben mi burada bisey yanlis anliyorum?
Konu Mustafa degil zaten, kirmizi kartin agar olup olmamasi.
Benim senin dediginden cikardigim, hakem kendi hatasini sivamis oldu.

evet hakemler ilk hareketi yapani cezalandirmak zorunda , onu kacirinca kim radara yakalanirsa ona patlar

simdi burada yerde abartili kivranmasi disinda sari kart gosterirsen , cagirir hakem kurulu baskani bu nedir der ,hakem de efendim gomis vurdu attim ama mustafa da once itmisti tahrik etti der

hakem kurulu baskani da lisansini yirtar , bunu degerlendiriyorsan neden dudugu calip mustafaya sariyi gostermedin de oyuncu ihracina gitti olay der

kisaca hakem dedigin gibi basta hatali , fakat sonraki davranisi kendi icerisinde dogru . cunku mustafayi gormedi cezalandiramadi , gomis i gordu ..

ama kameralar sonradan en dogruyu tesbit ettigi icin de maddeyi isletip cezayi 1 mac olarak verdiler

Babel ve alper kararlarini da yanlis bulmustum ,bunu da yanlis buluyorum , 3 buyuklere de ayni kiyagi birer kez gectiler

acaba bu kastamonuspor - erzurumspor macinda bir oyuncuya yapilir miydi ? benim sahsi gorusum bu , bu 3 takimin 3 oyuncusuna verilen 1 er maclik cezalar hakemlere mesajdir

konu gomis degil burada yani , konu 3 veya 4 buyukler olunca hemen yumusuyorlar

sira bizdeydi , alper ve babelden sonra sira bizdeydi , eksik olmasinlar esgecmemisler

O harekette birşey yok
Bak olsa var derim ama yok

akşam akşam eğlence çıktı

ağlayan kuş yorumlarını okumak eğlenceli olacak

İyi en azından Eren'e mecbur kalmadık.

Gomis’e bir maç ceza vererek ağzımıza bir parmak bal çalmışlar. Malatya maçının hakemi Ali Palabıyık!!!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir tane gol bekliyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hemen ilk sayfaya yazayim da kaynamasin , basta BEN olmak uzere tepeden tepeden 2 den az olmaz , 3 sasirtmaz , 4 bile olur diyen hepimizin bir yerinde patladi bu karar

Hakli cikinca nasil etrafa sahinlik yapiyorsak bu durumda da ozelestirimizi yapacagiz elbet
Sinancım tebrik ederim.

Geri
Üst Alt