Bağdat GSStore'a Saldırı

Mala zarar... yıkmak, bozmak, kırmak suretiyle zarar veren kişi ve kişilere 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası verilebilir. (kanunda yazıyor)

Normal bir ülkede bunu yapanlar tesbit edilip ya paşa paşa cezalarını çekerler yada zarara uğrattıkları kişilerin zararını kuruşu kuruşuna karşılarlar. Tabi bunlar normal bir ülke için geçerli. Şimdi adamlar üşüyorduk, ısınmak için yaktık derlerse muhtemelen yine serbest kalacaklar.

Bunlar ezik gelmiş kafa hala aynı değişmezler.

Zamanında iyi alıştılar sezon sonlarında etrafı yakıp yıkmaya kendi stadlarını yakan zarar veren bir güruhtan bahsediyorum

Bu hareketlerine pek şaşmamak lazım bizimkiler de hemen bir kutlama mesajı daha yayınlasınlar geç olmadan

guvenlık kamerası vardır ille.hukukı proseduru bılmıyorum ama haneye tecavuz hırsızlık yagma gıbı en agır suçlardan şikayetçı olmalı ve bu işin peşını gerek bız taraftar gerek yonetım olarak bırakmamalıyız.

Cumhuriyet'i,Atatürk'ü kullanarak o kadar prim yaptılar ki toplumun cogu kesiminden destek görmeye basladılar,bu adamlara kimsenin birsey yapacagını sanmıyorum,Tayyip'in bas adamlarından Rok'un acıklaması özetliyor zaten cogu seyi...

ne ceza alacaklar ya. volkana düğün davetiyemi vermeye geldim derler kurtulurlar.

bunlar bi mideleri ağrıdıklarında birde düğün davetiyesi dağıtmaya çıktıklarında azıtıyolar. ırkcılık,sahaya dalma,polis arabası atesleme,stadı yakma falan hep mide ağrısı ve düğün davetiyesi sebep

Bunları görünce bir an insan kendini adaletli normal dürüst haklıya hakkını veren işte falan filan bir ülkede yaşadığını düşünerek ferahlıyorsun.

Nasılsa cezalarını bulurlar falan diye.

Ama sonra bir an aklına geliyor;

" Dur la sahi ben Türkiye'de yaşıyorum ya...

Hani şu şike yaptığı halde arkasına başbakanından medya dinazorlarına kadar herkesi aldığı için düşürülmeyen takımların olduğu ülkede...."

Kimsenin kimseye böyle bir şey yapaya hakkı yok, direk ceza yemeliler.

Kim kime bunu yaparsa düşünülmeden ne gerekiyorsa yapılsın.

Hakkımızla şampiyon olduk yazıp başkasının hakkına saldıracaksın.

Cumhuriyet'i,Atatürk'ü kullanarak o kadar prim yaptılar ki toplumun cogu kesiminden destek görmeye basladılar,bu adamlara kimsenin birsey yapacagını sanmıyorum,Tayyip'in bas adamlarından Rok'un acıklaması özetliyor zaten cogu seyi...

Zaten bu ülkede başı sıkışan Atatürkçü oluyor. Sonra da araya Laiklik ilkesini sıkıştırıyor.

RTE kutlama mesaji yolamis resmi siteden fener ve aziz yildirma bize kutlama mesaji yoladimi 2 sezon sampiyon oldugmuzu ?

Fenerbostan bu ulkenin simarik çocugudur, istediklerini yaparlar, tarlalari surerler hiçde bir sey olmaz.

Hak hukuk cumhuriyet falan yalan ya futbolla alakası olmayan adam gidiyor aziz yıldırımı destekliyor sonra.

İnsanlar hep böyle bizim ülkede. İşlerine ne gelirse onu destekliyorlar.

Aziz yıldırım neredeyse melek diyecekler, gerçekten insan sinir olmadan edemiyor.

Ben kendimi bildim bileli şampiyonluk kutlaması yaparken bizim taraftarların herhangi bir kulübün mağazasına saldırdığını hiç duymadım..

Şerefsizliği yaşam biçimi, karaktersizliği karakter edinmişleri sen tebrik edersen olacağı budur başkan.

BmQjRpBIUAARvFY.jpg

Geri
Üst Alt