Bağdat GSStore'a Saldırı

boşuna demiyoruz düşürün şunları bal'a 4-5 sene ülke futbolu pislikten arınır,itoğlu it taraftaları da akıllanır belki o zaman zarfında

Bide buyuk takimiz diyorlar. Hic bir zaman buyuk olmayacaksiniz

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

Bunlar mı cumhuriyetçi, Atatürkçü şimdi? Hahaahahahahahaha. Bi gidin ya. PKK'nın amacı farklı versiyonu gibi bunlar.

Hadi camları kırdın içeride ki malzemelerden ne istediniz be soytarılar, ben vallahi billahi bizim taraftarın böyle birşey yaptığına şahit olmadım Seyrantepenin o girişinde bi fenerium var hiç bir şekilde hiç bir zaman zarar görmedi. Hayır bizimkilerde yapsa aynı tepkiyi veririm bu resmen soytarılıktır.

şampiyonluk kutlamak yerine gsstore yakıyorlarsa ortada ciddi bir hazımsızlık var demektir terörist köpekler

Hadi camları kırdın içeride ki malzemelerden ne istediniz be soytarılar, ben vallahi billahi bizim taraftarın böyle birşey yaptığına şahit olmadım Seyrantepenin o girişinde bi fenerium var hiç bir şekilde hiç bir zaman zarar görmedi. Hayır bizimkilerde yapsa aynı tepkiyi veririm bu resmen soytarılıktır.

Bizim taraftar bizim takımı destekliyor çünkü. Rakiplere karşı nefret sergilemekten çok kendi takımını desteklemek üzerine kurulu bir mantığa sahip. Ama FB ve BJK taraftarları böyle değil. Geri kalmışlığın da verdiği hazımsızlıkla ortalığı yıkıp dökmek istiyorlar, bize nefretlerini dile getirmek çok hoşlarına gidiyor. Hadi sevdiğin kızı bir başkası kapar ve hiç tanımadığın halde o çocuktan nefret edersin ya. Bunlarınki de o hesap.

Yine olamadilar sandilar heralde, alistiklari icin artik.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

k_Haldun_Turan_DSCF9723.jpg
BmTJJH0CUAAWu8A.jpg

Sonra Olimpiyat, Avrupa Sampiyonasini ülkeye getiremeyince herkes sasiriyor ama sucu asla kendimizde aramiyoruz. Gece biri forumda yazmisti. Ülkede o kadar mal insan var ki. Tabi bu olayla direkt bir ilgisi yok dedigimin ama koca bir portrenin kücük bir karesi olarak görebiliriz.

Ben resmi bir komite de olsam ben de Türkiye ye hic bir büyük turnuva vermem. U20 dünya kupasini verdiler gecen sene ehh noldu? Stadlar bombos. Tarihin en az seyirci ortalamasi ile oynanmis bu turnuva.

Bağdat Caddesi üzerinde bulunan GS Store mağazasına yapılan saldırıyla ilgili 15 F.Bahçe taraftarının gözaltına alındığı açıklandı. (DHA)

Ceza gelmezse ne kadar igrenç bir federasyonumuz oldugunu belli olur.

Ne ilk nede son olur bu. Orda mağaza acılmaz be. Demokratik ve olgun sivil toplum seviyemiz henüz yok.

Hele 3 temmuzdan sonra komple dengelerini kaybetmiş tuhsal anlamda insan topluluğu söz konusuyken.

Her2 fenerliden birisi kafayı sıyırmışdır ki en önde gideni başkanları bu konuda tartışmasız

Bu spor programlarını hiç izlemiyorum ama muhtemelen pek konuşmuyorlardır bu konuyu

Bağdat Caddesi fenerlilerin mekanıdır . Galatasaraylı neredeyse bir insanın parmak sayısını geçmez . Belliydi zaten bu tür olaylar olacağı . Hani FB asil , temiz adamlar olsa neyse holiganlığın ağa babaları . Nasıl biz Mecidiyeköy'de Beyoğlu'nda fbli görünce dövüyoruz (mesela daha dün şampiyonluk kutlamak isteyen fblileri dövmüşler) aynı şeyi bize yapıyorlar .

Geri
Üst Alt