Bağdat GSStore'a Saldırı

Arkadaşlar ayrı ayrı cevap vermeyeyım ancak ben santrada formalarını değiştiren Metin Oktay ve Can Bartu'yu ve bunu yadırgamayan taraftarlıgı anlatmak istiyorum. Bu Fenerbahçe -Galatasaray terbiyesidir. Aksi davrananlar kendilerini baglar. 2 tane GS'li de yarın çıkıp abuk subuk iş yaptıgında bu GS terbıyesınden degil onun şahsi terbiyesizligindendir.

Haklısın,bu vandallar her kulüpte var ama camiaya mal edemeyiz falan diyip göz ardı edemeyeceğimiz bir gerçek var.O da Fb camiası ve Fb yönetiminin tavrıdır.Gs veya Bjk ne yapıyor böyle olaylar olduğunda,özür diliyor zararı karşılayabilir miyiz falan diyor.Siz ne diyorsunuz?Kiğılı onlar Fbli değil,Fetonun adamı dedi.Özür bile dilemedi.Bunun üstüne de zararı falan karşılamayacağız dedi.Fb yönetimi ve camiası ortamı geriyor.Madem bu yönetimi sevmiyorsunuz,biz nasıl Adnan Polat'ı indirdik,siz de isterseniz indirebilirsiniz öyle.Ama Aziz'i seviyorsunuz bu bir gerçek.Tek sebep de Anti Galatasaraylı olması.

Şike yaparlar birkaç kişi yaptı camiaya mal etme,polis arabası devirirler,store yakarlar,her şeyi yaparlar camiaya mal etme.Tepemize çıktınız resmen böyle diyerek.

quveju5u.jpg

LIKE CANAVARI GELDIII

KONU KILIT

Var. Ben mesela o vandallara benziyor muyum? Mesela sen bu tarz davranan bir kısım GS'lilerle aynı mısın ?

Hepimizin ailesinde, çevresinde farklı takımları tutan çok sevdigimiz yakınlarımız var. Hepsini bu kendini bilmez cahillerle bir tutabilir miyiz ?

Bence her takımın içinde aklı başında gönül verdiği kulübün degerlerini benimseyen güzel insanlar oldugu gibi tam tersi davranışlarda bulunanlar da mevcut.

ya o degilde sizin kulubun kaninda mi vardir nedir hic bi zaman suclu oldugunu kabul edememe olayi.

sana basit bir ornek; Basketbolda yasakli oyuncuyu hazirlik macinda oynattigimizdan oturu, subede oynatan ve oynayan oyuncuya gereken cezalari vermemize ragmen resmi sitenizden her zaman oldugu gibi mahalle bakkali hatta kahvehane agziyla PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ!!!!!!!!!!!!!111 TAKİPÇİSİYİZ!1!!!11 gibi basliklar attiniz. sizi ilgilendirmemesine ragmen garip ve sert uslupla olaya mudahil oldunuz. ki cezayi zaten biz kestik suclu oldugumuzuda biliyoduk. -sanirim hazirlik maciydi-

gelelim $ike olayina, sikeyi fb tek basina yapmadi takdir edersinizki, bjklilarda vardi hatta bazi anadolu takimlari hakemler ve bazi futbolcularda buna dahil. bir cok yonetici vs. Besiktas forumuna bakiyoruz yada gercekteki bjk taraftarlarina adamlar sucu kabul etmiyor size sikebahce diye hitap ederken kendilerini ak kasik olarak goruyorlar 3 temmuz sikesini.

Gelelim fenere, yapilan sike -yapildiysa- (bence yapildi) ligin bastan sona tum takimlarini hatta alt lig takimlarinin kaderlerini bile etkiler. Ayni sekilde Galatasaray'inda siralamadaki yerini degistirir ve ligin bosuna oynanmasina neden olur. Biz bu ates ufleyerek sonmez dedigimizde -bence cok dogru noktalara temas etmistik- neden it gibi hirladi a. yildirim? sizi ne ilgilendirir bizim sikemiz diyerek uste cikmadiniz mi? Nalga olayinda dunyayi zehir ettiniz millete sike surecinde en ufak yara almayip en buyuk zarari yine en buyuk rakibinize verdiniz. Ben anlayamiyorum hakikaten bu ulkenin halini

bu adamların şampıyonlugunu uefa saymıyor şl den kovdular.yargı saymıyor baskanları hapis yatacak.bunlar nasıl 19.şampıyonlugu kutluyor ben anlamadım.18.şampıyonlukları oldugunu bu kafaları kalın arkadaslara kım anlatacak acaba

Başkanı Aziz Yıldırım olan kulüpten beklentiniz olmasın.

Neyse aptallardan 20 kisi tutuklanmis umarim en az 10ar sene yersiniz teröristler.

Birde Ataturkcuyuz diye dolasip reklam yapmiyorlar mi deli oluyorum ha birde bunlara inanan yarim akillilarda var sozde Ataturkcu tayfa:

Sozcu, tum kemalist sayfalar, besiktas(malum fenerin karisi) hemen hemen tum kemalistlerde bunlara karsi bir egilim oldu. Fazla egiliyorsunuz doggy'ye az kaldi.

Var. Ben mesela o vandallara benziyor muyum? Mesela sen bu tarz davranan bir kısım GS'lilerle aynı mısın ?

Hepimizin ailesinde, çevresinde farklı takımları tutan çok sevdigimiz yakınlarımız var. Hepsini bu kendini bilmez cahillerle bir tutabilir miyiz ?

Bence her takımın içinde aklı başında gönül verdiği kulübün degerlerini benimseyen güzel insanlar oldugu gibi tam tersi davranışlarda bulunanlar da mevcut.

İyi hoş da FB denince akla terbiye gelmez. Edepsizlik, yalancılık falan gelir.

Beklenen, girenler fb'li değil senaryoları da çıkmış ortaya.Hırsızlar girmiş diye yansıtılıyor.Şaka gibi ülke ya

Bunuda paralel örgüt yaptı he he. Şikeci koyunlarda buna inandı başta Beyaz Tv olmak üzere.

Geri
Üst Alt