Bağdat GSStore'a Saldırı

fetonun adamları yaptıya kadar gitmiş yine olay.

ulan bukadar mı alçaksınız be.

Hırsızlık olayı olarak görüp üstünü kapatmaya çalışmasınlar çünkü komik oluyor.

Var. Ben mesela o vandallara benziyor muyum? Mesela sen bu tarz davranan bir kısım GS'lilerle aynı mısın ?

Hepimizin ailesinde, çevresinde farklı takımları tutan çok sevdigimiz yakınlarımız var. Hepsini bu kendini bilmez cahillerle bir tutabilir miyiz ?

Bence her takımın içinde aklı başında gönül verdiği kulübün degerlerini benimseyen güzel insanlar oldugu gibi tam tersi davranışlarda bulunanlar da mevcut.

Vallahi kardeşim fener terbiyesi nedir bilmem ama sen de olmadığı kesin. Benim birçok Fenerli arkadaşım var çok saygılılar, sevgililer fakat iş FB konusuna geldi mi bu saygı ve sevgiden eser kalmıyor.

Bence seni sen yapan aile terbiyen ve kendi terbiyen, fener terbiyesini yöneticiler taraftarlar bize tekrar tekrar gösterdiler.

Fenerlilerin vandallıklarına örnekleri saymaya kalksam ayrı konu açmam gerek.

Rüştü'nün dövülmesinden tutunda polis arabası yakılmasına, özel maçlarda bile saha basılmasına, son olarak GSStore olayına kadar...

Hepsi bu kadar değil, sadece ilk aklıma gelenler...

Ama Galatasaray için aklıma gelen ilk ve tek örnek Canaydın dönemindeki kulüp binası taşkınlığı.

Taşkınlık diyorum tepkinin aşırıya kaçmasıydı çünki.

O yüzden Fenerli arkadaşlar gelip camianın avukatlığını yapmak yerine birbirlerini uyarsalar ve düzelmeye çalışsalar daha iyi olur.

Ha düzelirler mi umudum yok. Çünki Camianın ileri gelenleri bunun böyle olmasını istiyor. Fenerbahçe gücünü bu vandallıklardan alıyor.

Yahu Rambo Okan diye bir karakter çıkarttı bu camia... 3 Temmuzda bir çok Fenerli " Para var şike yapıyoz aga" moduna girdi.

Yorum sizin. Sizce düzelirmi bu camia...

Galatasaray'ın gerçek ultraları intikamı fena aldı.. usulüne göre, kırmadan dökmeden yakıp yıkmadan ama gövde gösterisini de yaparak.. helal olsun hepsine

aziz yıldırım yok olup gitmeden türkiyede futbol düzelmez arkadaşlar. onun ülkede yarattığı futbol iklimi malesef insanlarımızı birbirine düşman eder hale getirmiştir, inanın bana bu adamın hapse girmeside çözüm değildir, ordanda idare eder bu klübü ve türk futbolunu. onun oluşturduğu sevgisizlik ve düşman iklimi o ölünce ortadan kalkacaktır eminim. burda belki bir insanın ölmesini beklemek ve ummak çok hoş gibi durmuyor ama bu adam yüzünden yüzlerce insan ölebilir çok yakın zamanda bundan endişe duyuyorum sadece

Abdullah Kığılı demişki "Yakalananlarda zaten Fenerbahçe taraftarı değil. Yapılan sorgularda olmadığıda anlaşıldı. Provokasyon olduğu görülüyor. Fenerbahçe ile hiç alakası olmayan kişiler"

Hay Allah büyük bir hata yapmışız kaç gündür, Ünal Aysal derhal fenerbahçeden özür mesajı yayınlasa iyi olur :) ya bu adamlar neyin kafasını yaşar anlamak mümkün değil.

Mahmut Uslu bugün açıklama yaptı.

GSstore'u galatasaraylılar yakmış diye. Dediğimiz noktaya geldik anlaşılan.

‘Ateşin yandığını gördüm, ısınmak istedim’

Sanık Serkan Çelik de Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları için Bağdat Caddesi'ne gittiğini ifade ederek, "Yol üzerinde giderken ateşin yandığını gördüm, ıslanmıştım biraz ısınmak istedim. İçeriden bir kişi dışarıya eşyaları çıkarıyordu. Ben de yere düşen bir kaç parça eşyayı yakmasınlar diye aldım. İnsaniyet namına aldım. Başka bir kastım yoktu" dedi.

:eek:

Geri
Üst Alt