bahadır güngördü

Bize karşı özel bir motivasyonu vardı. Tribünlerde net hissediliyordu. Fener maçında Gikiewicz oynuyordu. Gelen 2 isabetli şuttan 1’i gol oldu. Geçen hafta Bahadır gelen tek isabetli şutu da yedi.

Sezgisel kalecilik yapıyor, yer tutuşu da fena değil ama abartılacak kadar da değil
Zahanın şutu çok iyi olsa da kaleye hemen bahadırın yanından ortadan girdi
Ama o yine uzak köşeye vuracak diye sezdiği için ona göre pozisyon aldı ve öyle kalakaldı

Yüzde 90 ı baldı şu maçı bir daha oynayasak 7-0 biter 100 yılda bir olur oda bizi bulur her zaman. Tebrik etmemiz gerekiyorsa edelim tebrikler kardeşim.

Çok rahat 7-1 falan bitecek maç bunun insan üstü performansı sayesinde sadece 2-1 bitti.

Inanılır gibi değil

Bize karşı motivasyonu olduğuna ben de inanıyorum. Teşvik bile almıştır. Zira maç bitince dakikalarca yerden kalkmadı. Sanki turnuva maçı, sanki elendi, sanki kupa gitti.

1 2 kurtarisi haric ekstra bisey yapmadi bence bizimkilerin sut kalitesinin vasatligindan iyi gozuktu sorun bizde

Bütün kurtarışları değil ama Icardinin kafası ve Sergionun frikiğini çok iyi kurtardı

Ilk yarida bence ustune geldi ama Tete'nin ve Icardi'nin 2 kafa sutunu iyi cikardi + Olivieria sutunu. Yine de kesinlikle iyi yer tuttu.

Olinin freekick ve icardi kafasında iyiydi

2 ya da 3 tane kurtarışta yok artık mümkün değil bunu kurtarması diyebiliriz, diğer kurtarışlar kaleci antrenmanından hallice şutlardı. ilk 10 dakikada 1 tane atabilseydik muhtemelen 5-6 tane yemiş bi kaleci olacaktı.

Adamın yaşı, seviyesi, ratingi belli. Bize karşı her sezon bir grup motive futbolcu çıkar. Başka bir maçta yumurtlayacagi topları çıkarır.

Helal falan olmasın, oynayacak bizim maçı buldu dün sahadan kayıpla ayrılsaydık bizden kimse güzellemezdi bunu. Fener maçında böyle oynasın helal olsun diyeyim ama o maçta 2 isabetli şut gelmiş birini yemiş hırt herif, hemde çapraz dardan almış içeri.

Maç sonrası röportajda zaman geçirdiğim için taraftarlardan özür dilerim takımımı rahatlatmak için mecburdum gibi bir şey söylemiş herhalde. Eğer doğruysa kendisine ettiğim küfürleri geri çekiyorum.

herif ligin 7. haftasında takımı için zaman geçirmiş ne olacak ki yav. hatta 1-2 topu gereğinden bile hızlı sokmuştur oyuna. biz iddasız takımı 3-1 gerideyken memiktaş'ı mağdur olmasın diye 1 dakika topun üstüne yatan şikeci piçtaç'ı görmüş taraftarız bu ne ki

E-devletten adını Ömer Çatkıç yapmış.

Geri
Üst Alt