- 28 Temmuz 2019
- 46.750
- 47.892
- 3.633
10 milyon euro ne rtaş apo diagneye verdi onuBunun serveti denildiği gibi 10 milyon euro mu kolpa mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 milyon euro ne rtaş apo diagneye verdi onuBunun serveti denildiği gibi 10 milyon euro mu kolpa mi
10 milyon eurosu vardırBunun serveti denildiği gibi 10 milyon euro mu kolpa mi
Milyar lan ışte niye bozuyoorsun. Kaç gaymesi var bu sakallı padisahimin10 milyon euro ne rtaş apo diagneye verdi onu
siler süpürür türkiyeyi sakalıyla padişahımMilyar lan ışte niye bozuyoorsun. Kaç gaymesi var bu sakallı padisahimin
Adminim aşı oldum. Bugün yorgun geçirdim işyerinde. Beni mazur gör.10 milyon eurosu vardır
Adam müteahhitler kralı sahiKemerburgaz tesislerini yapacak kişi olabilir ve Florya yı yenileyecek
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
a. albayrak bundan daha zengindir.Milyar lan ışte niye bozuyoorsun. Kaç gaymesi var bu sakallı padisahimin
@Emre Ersoy renktasimiz nediyor. Beni kandırdın mia. albayrak bundan daha zengindir.
albayrağın parası olsa 15 tane falcao alırdı hovarda herif bağattin a class zengin@Emre Ersoy renktasimiz nediyor. Beni kandırdın mi
Her halükarda kişisel serveti AK'den fazladır bence.Esta Construction için büyük inşaat şirketi deniliyordu, oradan tahmin yapılır da çok uçuk bir bedel olduğunu sanmam.
Çok az olduğunu da sanmam ama tabii. O stadı yapmak büyük iş.
Milyarlık serveti olan Sergei Galitsky. Krasnodar'ın sahibi. Bahattin Demirbilek'in serveti ile ilgili bilinen bir şey yok ama firması bayağı büyük ve sağlam işler alıyormuş Rusya'da. Sergei denen adamın yakın arkadaşı galiba.10 milyon euro ne rtaş apo diagneye verdi onu
www.forbes.com