bahattin demirbilek

la adamın sitesi banane kolpa mı değil mi
ben de adamın sitesinden bakıyorum zaten.

ESTA İnşaat olarak Engineering News Record'un EN İYİ İNŞAAT ŞİRKETLERİ LİSTESİ'nde 129. sırada yer almaktan mutluluk duyuyoruz.

Sempati guzeli tarzı bir odul almışlar muhtemelen.

Baskan daha yeni secilmis. Boşuna gelecek degil. Mutlaka sponsor veya insaat icin gelmistir

Demir bileklerini masaya vur ve transfer yap sakal reis.

Bence bugünkü verilen resimler boşuna degil ya sponsorluk yada yeni antreman tesisleri yada basketbol stadı inşaatında yardımda buluncak

Basketbol salonu icin nef diyolardı onu geciyorum
Stadyum ve forma sponsorluğu icin desen 10 sene icin 100 milyon dolar hangi isimle sponsor olacak
En son ihtimal Kemerburgaz tesisleri içindir

Transfer oyuncu işlerine gireceğini zannetmiyorum, bunlar basit işler daha ciddi Galatasaray'ın geleceği adına işler yapması daha iyi olur

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Basketbol salonu icin nef diyolardı onu geciyorum
Stadyum ve forma sponsorluğu icin desen 10 sene icin 100 milyon dolar hangi isimle sponsor olacak
En son ihtimal Kemerburgaz tesisleri içindir

Transfer oyuncu işlerine gireceğini zannetmiyorum, bunlar basit işler daha ciddi Galatasaray'ın geleceği adına işler yapması daha iyi olur

NEF kesin mi?

Kesin değil ama Nef istekliydi salon işine.
Erdem Bey iyi Galatasaraylı ve destekleri olmuştu. Esas işi inşaat olan Erdem Bey ve ekibi Galatasaray'a kalıcı bir hizmet yapıp adını senelerce yasatacaktır tahminimce.

sakallari kesse iyi olur. mahalle kackini gibi görünüyor adam.

Daha sportif giyinmeli

Kafayıda kışın bere,yazın kep,sonbaharda kasket,ilkbahardada fötr le muhafaza etmeli

Daha çok yakışacaktır

Daha sportif giyinmeli

Kafayıda kışın bere,yazın kep,sonbaharda kasket,ilkbahardada fötr le muhafaza etmeli

Daha çok yakışacaktır
bahattin-demirbilek-krasnodar-board-of-member_15ca9wftik8y31ry37paf53m1d.jpg

10 Milyar mi ?
Adamda daha 1 milyar yok ama oraya yakin.

10 nerden cikti :ROFLMAO:

Kesin değil ama Nef istekliydi salon işine.
Erdem Bey iyi Galatasaraylı ve destekleri olmuştu. Esas işi inşaat olan Erdem Bey ve ekibi Galatasaray'a kalıcı bir hizmet yapıp adını senelerce yasatacaktır tahminimce.

Ben Skoda‘dan bir hamle bekliyordum.
Bakalim.

Geri
Üst Alt