Arda Yilmazz
Cezalı
- 31 Ekim 2012
- 5.028
- 0
- 311
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
simgesi it olan partiden başka birşey beklenmezdi havhav.
bence cok iyi yakisiyor
Adamin suratina bak, direk anlarsin irkci fasist bir partinin lideri oldugunu...
bence cok iyi yakisiyor
Adamin suratina bak, direk anlarsin irkci fasist bir partinin lideri oldugunu...
Mhp ırkçı falan değildir,milliyetçi de değildir.Sade muhafazakar,biraz da şeriatçı bir partidir.Mhpye ırkçı demek siyasi gündemden bihaber olmak demektir.
kamera nerde? El sallayalim...
bence cok iyi yakisiyor
Bu ülkenin iktidar seçmeni olduğu kadar muhalefet seçmeni de cahil,sağdan soldan duymalarla böyle yargıya varabildiklerinden anlaşılabiliyor bu.Azıcık siyasi gündemi takip eden insan Mhp'ye ırkçıyı bırak,milliyetçi bile demez.
Faşist partiden faşist kişiye destek.
Gayet normal şeyler.
Oy kazanma çabalrı vo. 113782321..Sırf Akp'ye kızdığım için yerel seçimde ilçede MHP'ye oy verecektim şimdi bundan da vazgeçtim.. Büyük şehirde zaten vermem..İyi oldu Bahçeli bu kafayla daha çok avucunu yalar..
mhp satılmış resmen.. yazık zamanın da oy verdiğim için utanıyorum...
az biraz daha zorlarsan, mhpyi komünist parti yaparsin, ha gayret.
Yok komünist olamazlar da,komünistleri sevmeme sebepleri komünizmin ırkı,milliyeti hiçe sayması değil,dini geri plana atmasıdır.Zamanında komünistlere soysuz değil de dinsiz,imansız diye saldırıyorlardı zaten.
Bin yıllık kardeşliğimizi kimse bitiremez,Türkle Kürt kardeştir ayıran kalleştir,kız aldık verdik etle tırnak olduk vb. vb. sloganlarını kullanan,icraatlarını bu doğrultuda gerçekleştiren bir partiye ırkçı demenin hiçbir siyasi dayanağı yoktur.