Mustafa Baran
10 Numara!
- 10 Ağustos 2013
- 19.784
- 8.317
- 1.818
Doğru yolda yürüyemeyen adam kimin ne olduğunu ne bilecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
simgesi it olan partiden başka birşey beklenmezdi havhav.
ne icraati varmis Mehape'nin Baris sürecinde, söyle de bizde bilelim.
az biraz daha zorlarsan, mhpyi komünist parti yaparsin, ha gayret.
İşin içine apo girdiği için daha açıktan söyleyemiyorlar desteklerini,daha zamana ihtiyaçları var.
sana varya öyle bi cevap yazardım ki kesin ceza alırım, sana söylenecek her kelimeye yazık, seni insan yerine koymak bile hata, adminler bu tarz yorumlara izin verirlerse bu forum çok karışacak haberleri olsun, SEN KİME İT DİYON SERSERİ:ka10:
eger kardeslikten bahsediyorsan, baris sürecini hakkikaten destekliyorsan, bunu kayitsiz sartsiz yapmalisin, aksi takdirde agzinla kus tutsan bile halkin takdirini toplayamazsin. Mehape loserin önde gideni bi parti, cehape kadar loser olmasa da ikisini fotofinish ayirir. Yemisim onlarin yapacagi siyaseti.
İt mi o adam ol haddini bil.Türklüğün ulusal sembolünü ... dolu ağzınıza alırken bir değil,iki değil,üç kere düşüneceksiniz.Gerçi senin gibi bir şeriatçıdan ne beklenirdi ki.Türk falan da değilsindir zaten.
Bu arada;
"Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye çok büyük hizmetler sunan bir büyük başkandır"
Yargıda , kanunda kuralda " Şu kadar hizmet vermişse şu suçlardan muaf olur. İstediğini yapabilir." diye bir maddemi konduda bizim haberimiz yok...
yavaş gel deli oğlan saçın başįn dağılmasın faşist kafatascı birinden zaten mantıklı bir cevap beklenemez yalnız bana şeriatcı demişsin kücümseyerek ve bir altdaki mesajında'da şunları yazmışsın.
" mhp ırkçı falan değildir,milliyetçi de değildir.Sade muhafazakar,biraz da şeriatçı bir partidir"
Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk
yavaş gel deli oğlan saçın başįn dağılmasın faşist kafatascı birinden zaten mantıklı bir cevap beklenemez yalnız bana şeriatcı demişsin kücümseyerek ve bir altdaki mesajında'da şunları yazmışsın.
" mhp ırkçı falan değildir,milliyetçi de değildir.Sade muhafazakar,biraz da şeriatçı bir partidir"
köpeğe halk dilinde it denir bu faşist partinin sembolüde bildiğimiz köpek işte. ha birde atarlanmışsın sonra geri vitese takmışsın yakışır.