Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.690
- 21.760
- 2.783
Adi şerefsizler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kerem kayarası, uğur kaan yıldız ve nazım sangare de var deniliyorAçıklananalarda fenerli olup şimdi başka takımda olan oyuncular var Ertuğrul gibi Antalyadan sevk edilen oyuncuda şikeci altyapısından. Burdan da anlaşılacağı gibi direk oyuncu ismi verilse Şikecilerde direk işe katılacaktı.ama şerefsizlik yaptılar.
tüm ligleri açık oynamak gerçekçi hissettiriyor wonderkid fln çıkarNiye lan
İddaa doğruysa baya skandal bir iş
Bu sayının doğru olduğuna pek ihtimal vermiyorum. Eyüp'te zaten 1 sezon oynadı o kadar maçı nasıl buldu 1 sezonda? Doğruysa direk sözleşme feshi. Hastalık boyutu çünkü bu artık.
O.ATahir kum gibi fener sözcüsü bir herif fenerli oyuncular var dediyse demekki isimler el altından verilmiş biliniyor
Bu sayının doğru olduğuna pek ihtimal vermiyorum. Eyüp'te zaten 1 sezon oynadı o kadar maçı nasıl buldu 1 sezonda? Doğruysa direk sözleşme feshi. Hastalık boyutu çünkü bu artık.
Seten'de o 47 futbolcudan Fb'den ve Gs'den ekstra oyuncu yok diyor.O.A
Ç.S deniyor
Tahir de R yapmış telefon geldi galiba bunlaraSeten'de o 47 futbolcudan Fb'den ve Gs'den ekstra oyuncu yok diyor.
Zor değil de 1600 maçı nereden buldu o kadar maç mı var? Ben ondan bile emin değilim at yarışı, köpek yarışı falan mı oynadı? O sayı doğruysa bunun ki hastalık boyutunda zaten.Dogruluğunu bilmemde bulmasi Zor bir sey degil.