Bahşiş Teröristleri

Kemal Bulur

Gakkoş
10 Numara!
https://www.youtube.com/watch?v=eUVfkbv0ANQ

Nasıl insanlar bunlar arkadaş daha geçen bir çiftin en mutlu gününde damadı öldürmediler mi? Tepki koyamıyoruz bu tiplere toplum olarak çok yazık halen her sokakta, her köşebaşında, salonda, kuaförde, kırmızı ışıkta her yerdeler

Polisler sert bi sekilde artik bi ,,DUR" demeli...Türkiye mi Afganistan mi belli degil.

Elinde darbuka olan herife resmen ayar oldum..

Dove dove adam olurlar mi diye dusundum bi an hic sanmiyorum.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

95'te amcam evlenmişti, böyle arabanın önüne yatmıştı öküzün birisi. Çocuk falan da değil koca adam. 10 dk uğraştırdı para para diye laf da anlatamıyorsun, amcam çıktı ağzına bir tane vurdu herifin anca öyle gitti. Rezillik resmen, bir de bu anlattığım Ankara, İstanbul daha beterdir tabi, görüntülerde de görülüyor.

Buna acilen adam gibi bir çare bulmaları lazım artık nasıl olur bilmiyorum ama rezillik resmen, yakışmıyor bu ülkeye.

Sadece bu muhabbetler yuzunden dugun arabasi yapmiycam durum el verirse luks bir spor arac kiralayip trafikte akicam.

Bu magandalarla zaten ugrasmiyacagim varos semtlerde ne isim var.

Ama bu 2014 egitimsiz turkiyenin profil resmidir

HTC One cihazımdan gönderildi

Bir de bunu adete, geleneğe, göreneğe bağlayanlar var sağda solda.

Ulan evlenen benim, evleniyorum diye niye sana para vereyim. Ne saçma bir adettir.

Sadece bu muhabbetler yuzunden dugun arabasi yapmiycam durum el verirse luks bir spor arac kiralayip trafikte akicam.

Bu magandalarla zaten ugrasmiyacagim varos semtlerde ne isim var.

Ama bu 2014 egitimsiz turkiyenin profil resmidir

HTC One cihazımdan gönderildi

aracın içi de görünmemeli. Nikah salonlarında pusuya yatıyorlar

bunlara yapılacak şey belli de yazarsam insanlığımı sorgularsınız..

çaresizlikten başka birşey değil etkisiz hala getirmenin tek yolu öldürmek 5 kuruş etmeyen hayvan bile olamayacak canlılar için müebbet yemeye değermi ? değmez

evlenince
en iyisi cenaze aracıyla dolaşmak
üstüne birde dua ederler...
süper fikir

Geri
Üst Alt