Bakambu, Galatasaray İçin Geliyor

Makul ücret

Zalgiris maçına yetişmesi çok önemliydi

Kamp görerek geldiği söyleniyor tereddütsüz sahada olmalı

Aslında kesinlikle doğru söylüyorsun ama biz bugüne kadar hangi oyuncuyu monte edebildik ki?Bizim monte işinde sıkıntı var.Belki Arda/Manisa diyebilirsin ama ne bileyim Ozornwafor , Matthias Ross vb denemelerimiz oluyor ama ,hiç şans bile vermiyoruz yada Elimizdeki Hamza Efe ikilisine 1* ar daika bile vermeyi beceremiyoruz. Monte işi nasıl olacak açıkçası zor bir durum.Öğrenmemiz gerekiyor bu durumu,özellikle benfica , porto vb klüplerden .Yada keşke rezerv lig kurulmuş olsada her hafta orada seyredebiliyor olsabilsek.
Dostum biz hemen vazgeçiyoruz oyuncudan şu an kadromuzda yer alan Oliviera örneği var.

2010 yılında A takıma çıkmış Porto'da. 3 sene aralıksız oraya buraya kiralamışlar. Sonrasında serbest bırakmışlar ve 1 sene sonra geri alıp kiralamaya devam etmişler. 2019-2022 arasında en verimli zamanlarını Porto forması ile geçirdi. Kaldı ki bu şekilde bir sürü oyuncuları olmuştur.

1689942199978.png

Dostum biz hemen vazgeçiyoruz oyuncudan şu an kadromuzda yer alan Oliviera örneği var.

2010 yılında A takıma çıkmış Porto'da. 3 sene aralıksız oraya buraya kiralamışlar. Sonrasında serbest bırakmışlar ve 1 sene sonra geri alıp kiralamaya devam etmişler. 2019-2022 arasında en verimli zamanlarını Porto forması ile geçirdi. Kaldı ki bu şekilde bir sürü oyuncuları olmuştur.

Ekli dosyayı görüntüle 211265
Kesinlikle katılıyorum.Altyapının hiçbir esprisi kalmıyor ki,yada genç alıp kenarda oturtarak.

Kap nerde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maçtan 24 saat önce kadroda değişiklik yapabiliyor olmamız lazım Bakambu Zalgiris maçında olmalı

Türkiye'de oynadı diye yüz çevriliyor. Endiaye, makalele örnekleri var. Ankara takımlarindan en üst liglere giden yabancılar. Toy haliyle bursaspordaydi adam, sonrasında çok sağlam gelişim gösterdi. Bazı maçlarda icardi yerine bile tercih edilir. Gomis bile 7-8 maç kurtardı, cedric çok daha iyisini yapabilecek bir forvet

İcardi filan yokken süper kupa oynamak istiyor kuşlar bunlara bakambu yeter

Gerektiği zaman sol kanatta da oynayabiliyor olması büyük avantaj. Tarz olarak da beğeniyorum kendisini. Araya etkili koşuları var. Hafif Burak Yılmaz stili ama daha hızlısı.

Geri
Üst Alt