Bakambu, Galatasaray İçin Geliyor

Yarın demedim yarım dedim

vay be bakambu 32 yaşındaymış ben 30 sanıyordum bursa döneminde ligin içinden geçmişti fernandao ile birlikte kesinlikle iş yapar hala

Nedense bu elemandan cok fayda alacagiz hissi veriyor. Belki uzun zamandir boyle siyahi, sprinter bir forvetimiz olmadigi icindir. Hayirli olsun.
Aynı duygular içindeyim
En son gomis be icardi için aynısı demiştim
Arada da gelen olmadı zaten 😂

Falcao ya golcao diyip kakao ya çevirdimdi bak şimdi hatırladım

Gittiği her yerde başarılı olmuş,karakterli bir futbolcu.cok iyi futbolcu aldık, gerektiğinde sol kanatta da oynar.

İlk nevzatdan duyduk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öncelikle hayırlı olsun diyorum, topsuz oyunda çok çok iyi bir forvet. Okan Buruk taarafından tercih edilme sebebi de bu gibi geliyor

en basından beri açıkçası michail antonio yu istedim lakin herifler konferans kupasınıda alınca kıçları kalkmış oyuncuların,kendi kulübünden bile yüksek maaşlı yenı sözleşme istiyormuş

lakin bakambu da enaz antonio kadar azman ve takıma ciddi katkı verecek benzer bir oyuncu

herif araplardan alacagı maaşın ceyregıne geliyor belkıde bize

Başka adam mı yoktu bunu aldılar yası büyük aradığımız kalitede değil .Barıştan artısı ne
415.jpg

Bu seneki transfer politikamız hiç içime sinmiyor, takıma seviye atlatacak oyuncu yerine hep alternatif alıyoruz.

Geri
Üst Alt