- 13 Şubat 2009
- 26.756
- 24.020
- 3.048
Bana kırılman şahsımı ziyadesiyle üzer.. Sakın öyle bir şeye kalkışma..Farkettin de mi, o eski halimden eser yok şimdi
Ayrıca murat saylak dedin kırıcı oldu, orda bi külahları değişme hissine kapıldım senle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana kırılman şahsımı ziyadesiyle üzer.. Sakın öyle bir şeye kalkışma..Farkettin de mi, o eski halimden eser yok şimdi
Ayrıca murat saylak dedin kırıcı oldu, orda bi külahları değişme hissine kapıldım senle.
fabrizio'nun ispanyol birinin "karıştırdı heralde,bakambunun maliyeti 0" dedi fabrizio'da "evet haklısın , ben Chimy trasnferi iiçn yazmıştım, beim hatam" diyerek onayladıBakambu resmen Betis'te! (Fabrizio Romano)
Edildi.Bakambuya çok haksızlık ediliyor
şu an bunu çok merak ediyorum adamların tarafında Bedel 0 tivitleri döndü fabrizio onaylıPara alacagimiz kesin mi?
0 ise cok ilginc. O zaman teknik heyet hava toplarinda etkili birini istiyorşu an bunu çok merak ediyorum adamların tarafında Bedel 0 tivitleri döndü fabrizio onaylı
0 ise cok ilginc. O zaman teknik heyet hava toplarinda etkili birini istiyor
Illaki 2 forvet sokarBende ilk öyle düşündüm. Zorlandığımız maçlarda 4-4-2’e mi döneceğiz acaba?
Ne demek istiyorsun biraz açar mısın? Ne kadar eder meselaBakambuya çok haksızlık ediliyor
?Joshua King i mi alacaklar acaba yerine